icon

Trhlinka v intímnej oblasti. Môže ísť o zápal?

14. mar 2025

Ahojte. Dúfam že to nebude nechutné. Prosím vás , už dlhšie asi tri dni pociťujem v pošve a okoli nepokoj. Dnes som si tam pozrela. A na konci pyskoch, kde už pomaly začína konečník, som si našla malú trhlinu, ktorá je červená. Už asi týždeň mám biely hustejsi vytok, nezapacha. Ale musím mať intimku. Môže to byť zapal? Nechápem z čoho mohla vzniknúť tá trhlinka

ina2405
14. mar 2025

Aj zo zapareniny sa ti to mohlo urobiť. Skús si to preliečiť nejakým Imazolom, Canestenom a žiadne intímky, ale bavlnené prádlo a nie tangáče.

autor
14. mar 2025

@ina2405 ďakujem toto sú voľno predajné maste ? Tangace nenosím vôbec

ina2405
14. mar 2025

Áno, bez receptu.

autor
14. mar 2025

@ina2405 ďakujem snáď to nie je žiaden zápal

ina2405
14. mar 2025

No zapálené to je určite, ale môže to byť aj zo zapareniny a kvasinkové. Uvidíš či pomôže ten Canesten. Ak nie, smer gynekológ.

autor
14. mar 2025

Dobre ďakujem a prosím ťa viem že blbá otázka kde si to natierať? Len na tu trhlinu alebo kúpiť si aj Canesten čipky?

tina1549
14. mar 2025

trhlinky sa robia aj mne, stačí že je koža viac vysušená ale ako dámy radia skús voľno predajné krémy to pomôže a nemôže uškodiť
natrieť by som natrela celú oblasť + canesten čípky keďže máš aj výtok. Kvasinky nemusia vždy zapáchať ale v lekárni sa dá kúpiť aj test na kvasinky keby si nechceš dávať niečo bez istoty

ina2405
14. mar 2025

Už ti poradili 🙂

autor
14. mar 2025

Dievčatá ďakujem vám pekne prvý krát riešim niečo takéto. O tom teste je dobre vedieť , hneď pôjdem po krém aj čipky ďakujem vám🙂

mizoko
Autor odpoveď zmazal
autor
14. mar 2025

@mizoko ďakujem ❤️

mizoko
Autor odpoveď zmazal
luccija
14. mar 2025

Mne tak začína mykóza daj si dnu cipok Canesten a von krém plus probiotiká pravidelne

luccija
14. mar 2025

A obmedziť sladke

mizoko
14. mar 2025

@luccija to hlavne

autor
14. mar 2025

@luccija aké probiotiká by si vedela poradiť prosím ťa

mizoko
Autor odpoveď zmazal
autor
14. mar 2025

Ďakujem veľmi pekne ešte raz ste úžasné , už sa pakujem do lekárne

nevenka
14. mar 2025

Mne sa napriklad pri MS toto casto spravi, lebo to mam zaparene, dost sa aj potim. Pomahaju mi trochu tie bavlnene vlozky, pouzivam vacsinou take, ale na prve 2 dni musim mat daco take poradne save, tak to sa mi obcas spravi. Mam doma Jenamazol a pomoze.