icon

Trojmesačnému sme dali omylom dvojitú dávku liekov

michaelaaa37
11. júl 2017

Ahojte prosim rychlo o radu :( ....mam skoro 3mesacneho synceka ktory berie espumisan a colipev pred kazdym jedenim....dala som mu lieky ako vzdy kazde rano ale moj priatel o tom nevedel a dal este jednu davku espumisan mava po 25kvap a coliprev 9kvap...o espumisane som citala ze ak sa da viac nic sa nedeje lebo ze to je prirodne a coliprev neviem, strasne sa bojim ze sa predavkoval alebo nieco :( prosim pradte mi ci sa vam nieco take stalo alebo co robit :(

maria1678
11. júl 2017

však zavolaj na ktorúkoľvek pohotovosť alebo 112 a povedia ti.

deti95060810
11. júl 2017

zavolaj vašej detskej lekárke...

martinuska
11. júl 2017

V takychto pripadoch existuje nonstop linka Toxikologickeho centra, kde kazdemu ( aj rodicovi) povedia ci to co zjedol ( lieky, rastliny, cistiace prostriedky...) je toxicke, co mate urobit, ci treba do nemocnice. Je to bezplatne a funguje nonstop.

bosoriak
11. júl 2017

@michaelaaa37 coliprev je len enzym laktazy, nic sa nedeje.

mima214
11. júl 2017
Používateľ mima214 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mima214.

sama by som určite nezvyšoval dávku pre dieťa .. skočte ku doktorke, alebo jej aspoň zavolajte. ak budete skúšať nové leiky, ušetrite a najdite kupon na http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ .. Dúfam, že budete čoskoro zdraví 🙂

montemotherone
Autor odpoveď zmazal