icon

Účinné mastičky na hemoroidy

26. dec 2025

Prosim poradte (na nete je ich vela) masticku na hemoroidy aj vnutorne aj vonkajsie. Nejaku fakt ucinnu. Nemam s tym skusenosti cize podla vasich.
Dakujem

13uzivatelka11
26. dec 2025

Faktu, prípadne si od lekárky vypytaj doloproct čipky ak už máš veľké bolesti. Úľava mi prišla do pár minút.

mamina7070
26. dec 2025

detralex tabletky 3 krat denne po 2 ks po dobu 3 dni plus proctoglyvenol mast ( s lidokainom)

13uzivatelka11
26. dec 2025
@mamina7070

detralex tabletky 3 krat denne po 2 ks po dobu 3 dni plus proctoglyvenol mast ( s lidokainom)

@mamina7070 osobne mi detralex vôbec nezabral

biba_18
26. dec 2025

s mastičkami nepomôžem, ale môj muž randomne zistil (použil moje 🤦‍♀️) že mu dobre robí pri kúpeli toto https://www.bione.sk/intimna-starostlivost/bc-b...
odvtedy mu to pravidelne kupujem

anonym_7c2b1f
26. dec 2025

@anonym_autor žiadne. Tabletky detralex si dajte.

d_ivana
26. dec 2025

@anonym_autor Neviem, ako pokročilé štádium máš, ak len počiatočné, mohla by pomôcť kúpeľ v dubovej kôre + masť dubová kôra.

drahusa333
26. dec 2025

Mne gastro povedal ze maste su doplnok a hlavne je brat detralex/devenal, ak su casto hemoroidy tak aj dlhodobejsie. Ja si davam aj Aescin ked je to velmi zle(niekde som o tom citala v diskusii) a mast akakolvek, ale ak po masti citit silne palenie tak treba inu, ja som mala extrem zlu reakciu ma Proctoglyvenol, taky opuch ze s panom bohom🤦🏻‍♀️ Factu, Preparation su mastne, Mastu ked dobre pamatam take ako Sudokrem konzistenciou, k tomu aj cipky nech si nemusis davat mast aj dovnutra.

alickapusinka
26. dec 2025

Mne pomohla len operacia. Dlho som odkladala ale potom čo mi lekár povedal že maste vodičky dubova kôra kupeľ že ma učinok len na chviľu po pôrode ked som mala už ho až von čo som nemohla sedieť ani stať ma pooperovali po cisárskom pár dni pred 17 rokmi.Tie maste a rôzne bludy to ťahaju len eurače s peňaženky su učinne len na chviľu.Od operacie mám pokoj odštikli mi to v narkoze.A ľutujem jednu vec kedže som ich dostala skôr len v menšom že som to nedala operovať hned ale už až ked to bolo veľmi veľke a nútne operovať.Lekár mi povedal že to sa otvori viac lebo tie maste a rôzne vodičky su učinne len na chviľu a veru to aj tak bolo.Podľa mna TI nič ine nepomôžem časom len tiež operácia.

vorkola
26. dec 2025
@alickapusinka

Mne pomohla len operacia. Dlho som odkladala ale potom čo mi lekár povedal že maste vodičky dubova kôra kupeľ že ma učinok len na chviľu po pôrode ked som mala už ho až von čo som nemohla sedieť ani stať ma pooperovali po cisárskom pár dni pred 17 rokmi.Tie maste a rôzne bludy to ťahaju len eurače s peňaženky su učinne len na chviľu.Od operacie mám pokoj odštikli mi to v narkoze.A ľutujem jednu vec kedže som ich dostala skôr len v menšom že som to nedala operovať hned ale už až ked to bolo veľmi veľke a nútne operovať.Lekár mi povedal že to sa otvori viac lebo tie maste a rôzne vodičky su učinne len na chviľu a veru to aj tak bolo.Podľa mna TI nič ine nepomôžem časom len tiež operácia.

@alickapusinka ,Prosim,ta,ja mam strasne krute bolesti konecnika, , aleneskutocne krute prave ty si tu ta,co bola operovana,su sice sviatky ale mohla by si mi (kedy sa ti bude chciet ,),, velmimi tym pomozes ako ti to zoperovali, a aku dg ,si mala popisanu ,mne nasli zatial prolaps konecnika,,mudr dal proktoglyvenol a nic mi nepomaha,,kolono bolo zatial negat,mna strasne boeloaj podbrusko. Dakujem

autor
27. dec 2025
@alickapusinka

@alickapusinka ano urcite aj nad tym rozmyslam. Mam to zatial len uplne na zaciatku a nic vobec strasne. Ale je mi jasne ze casom asi nic nepomoze. Ale kedze to neni akutne nic este tak len maste. 🙂

mario1978
Včera o 09:23

@anonym_autor ahoj prosím ta môžeš mi pomôcť pri liečbe hemoroidov pravdepodobne vnútorne