Účinné riešenia na silnú bolestivú menštruáciu
čo vám pomáha na veľmi silnú bolesť pri menštruácii? Dávam si flector ale je to na predpis, tak by som chcela, či sa nedá niečo skombinovať aby to malo podobný účinok.. Ibalgin 400 alebo Panadol femina majú u mňa nulový úspech. Antikoncepciu tiež nechcem. Ďakujem za rady
No spa si neskusala? Mne celkom zabera
ja som tiez byvala na flectore alebo algifenovych kvapkach. gynekologicka mi normalne predpisovala.
Áno, ešte Algifen kvapky, tie mi dokonca v lekárni boli ochotní vydať aj bez predpisu. Ale pozor, časom som zistila, že mám na tú látku alergiu - prejavovala sa akoby som bola chorá. Teplota a opuchnuté sliznice. Z tejto oblasti je aj novalgin. V pôrodnici ma tým dopovali často, keď som mala bolesti. Až neskôr mi došlo, že mi nerobia dobre.

No, ja sa tiež plánujem vrátiť k antikoncepcii, aj keď toto počuť nechceš. Tiež ju mávam takú, že mám pocit, že snáď znova rodím. Flector mi naposledy ani nezabral. Teplejšia sprcha môže dočasne pomôcť na uvoľnenie, teplý obklad - zvykla som sa baliť do takého pásu, čo sa zvykne využívať pri cvičení, aby si sa lepšie zapotila. Možno guajacuran ešte by mohol a magnézium. Tie bolesti sú fakt svine. No neobjavila som zatiaľ ani ja nič. Iba ak ešte pár frťanov keď to situácia dovoľuje 🤣