Účinné riešenia na vonkajší hemoroid
Ahojte.
Má niekto skúsenosť, čo pomáha na vonkajší hemoroid? Mám ho už týždeň – je fialový a boli…spočiatku bol mäkší, ale teraz je tvrdší. Používala som krém Proctoglyvenol a neskôr Preparation H, robím si aj sedacie kúpele z dubovej kôry.
Zlepšenie som síce na chvíľu videla, ale potom sa to opäť zhoršilo.
Na wc netlačím, stolica je mäkká, nerozumiem preco sa mi to urobilo…
Budem vďačná za akékoľvek účinné a hlavne rýchle riešenie keďže o pár dni mame rezervovaný pobyt v horách spojený s turistikou a pri chôdzi to je nielen nepríjemne ale aj to boli…😩
Dakujem
Detralex
kupel dubova kora a gel dubova kora za tri dni je to ok,. viac krat denne
kupel dubova kora a gel dubova kora za tri dni je to ok,. viac krat denne
@alickapusinka mali ste dlhodobo problem ?
@anonym_af8068 aký konkrétny krém prosim?
Mne Faktu krem a cipky a Detralex
@anonym_autor detralax aspoň 7 dni
@anonym_autor Ja som už vyskúšala všetko a nič nepomáhalo, až som skúsila bylinky a pomohli. Kúpila som si švédske kvapky. Konečník umyla teplou vodou, natrela tenkou vrstvou Ialugen krémom a na viackrát zloženú gázu naliala švédske kvapky a priložila na konečník, gaťky si daj staršie, ak by sa Ti pošpinili a samozrejme vložku. Takto som to mala celú noc a za mňa môžem povedať, že žiaden krém na hemoroidy mi nepomohol tak dobre, ako toto. A denne 3x2 tbl. Detralex. Pri bolestiach mi viac ako čipky na hemoroidy pomohli paralenové čípky. A denne dbať na pitný režim, veľa vlákniny, ja jem aj sušené slivky, po každej stolici sprcha.... Ale ja mám len úplne malinký kúsok vonku, ja mám skôr vnútorné hemoroidy.
@alickapusinka mali ste dlhodobo problem ?
@anonym_af8068 aký konkrétny krém prosim?
@anonym_autor po pôrode
mne po pôrode akoby nejak zmenil tvar alebo čo proste je taký citlivejší a strašne zle sa mi sedí - ošetrujem teraz tak, že sa umývam s emulziou herbalon s dubovou kôrou a užívam vitamíny - nechcem si to dať nejak inak liečiť - bojím sa ... ten herbalon to upokojí

mne pomohla len operácia