icon

Účinné tipy na zmiernenie príznakov predmenštruačného syndrómu

ivica5555
Včera o 15:08

Ahojte baby,

poradte mi prosim nieco ucinne- CAJ,TABLETKY- a overene idealne, proti priznakom PMS- vykyvy nalad,ziadna energia,smutok,velmi zle " stravovacie navyky"(v zmysle,ze 2 tyzdne si krasne drzim stravu,pride ovulacia a potom do menzesu bud velmi malo jem,nic mi nechuti alebo len sladke a slane somariny) a hneva ma to.
Celkovo tych cca 10 dni pred menzesom akoby som to nebola ja a neznasam ako ma to velmi ovplyvnuje v kazdodennom zivote a neviem s tym zabojovat.

Velmi pekne dakujem za kazdu radu 🥰

veronika27991
Včera o 15:15

@ivica5555 ja mam od gyn aj na toto kvapky mastodynon a mne to dost pomohlo, aj na upravu menstruacie (krvacanie. bolestivost) aj PMS vyrazne, ale je to na predpis

ivica5555
autor
Včera o 15:18
@veronika27991

@ivica5555 ja mam od gyn aj na toto kvapky mastodynon a mne to dost pomohlo, aj na upravu menstruacie (krvacanie. bolestivost) aj PMS vyrazne, ale je to na predpis

@veronika27991 dakujem,o tomto som uz citala skusim sa popytat mojho doktora.skusala si predtym aj nejake caje alebo nieco?

veronika27991
Včera o 16:03
@ivica5555

@veronika27991 dakujem,o tomto som uz citala skusim sa popytat mojho doktora.skusala si predtym aj nejake caje alebo nieco?

@ivica5555 predtym vobec nic, ale citala som o alchemilke a tu mam rada tak pocas alebo aj pred ms si zvyknem aj alchemilkovy caj spravit, ale teda v tych kvapkach je to v inej koncentracii, co sa tyka tych kvapiek tak za mna jedina nevyhoda je ten vysoky obsah alkoholu. to mi trosku vadi lebo fakt to musim vzdy dobre zapit a bojim sa trochu po tom aj soferovat, tak vtedy si nedavam ak viem ze idem prec, uzivam to uz rok tak vidim rozdiel

ivica5555
autor
Včera o 18:46
@veronika27991

@ivica5555 predtym vobec nic, ale citala som o alchemilke a tu mam rada tak pocas alebo aj pred ms si zvyknem aj alchemilkovy caj spravit, ale teda v tych kvapkach je to v inej koncentracii, co sa tyka tych kvapiek tak za mna jedina nevyhoda je ten vysoky obsah alkoholu. to mi trosku vadi lebo fakt to musim vzdy dobre zapit a bojim sa trochu po tom aj soferovat, tak vtedy si nedavam ak viem ze idem prec, uzivam to uz rok tak vidim rozdiel

@veronika27991 dakujem,skusim teda mojho gyn poprosit nech mi napise a vyskusam 🙂

billy_jean
Včera o 19:38

Ja užívam PMX a alchemilkový čaj. Skúšala som aj samotný pupalkový olej.