Účinnosť Canesten Gyn Kombi pri liečbe mykózy
Zdravím, dostala som mykozu po atb... Nasadila som si canesten gyn 1 deň a krém... Tabletu som dala zo stredy na štvrtok... Zatiaľ žiadna zmena... Neviem sa doskrabat... Nemám s tou tabletou skúsenosti, čítala som ze 3 dní účinkuje... Keď som si predtým dávala tie na viac dní tak po prvej tablete bolo poznať maličkú ulavu no teraz nič... Zvažujem či ísť zajtra na gyn alebo ešte počkať? Mate skúsenosť že zaberie neskôr?
@anonym_autor 2x som skusila a nezabrali ani raz. Za mna skor tie viac dnove a robit si vyplach. Ale ak mas moznost a lekar ta vezme hned zajtra tak by som sla radsej k nemu.
@anonym_9c7cd4 nepotešila si ma ☺️ ja som po nej siahla lebo mi ma prísť menzes tak reku aby som nemusela prerušiť liečbu... Asi račej zájdem teda k Dr.. Snáď ma nesprdne že som tam skoro
mne canesten nikdy nepomohol, tiez by som zasla za gynekologom ak by bola moznost
+ pre istotu nabuduce probiotika pri atb
Ja som ti tiež používala a mne pomohlo. Ono strašne svrbí aj to že ži tá tableta pomaly vyteká von. Takže možno by som ešte počkala. Ale tež mám radšej tie na viac dní, lebo už sa mi stalo že sa mi tá tableta dostala po jednom dni von🙂)) takže som to tam musela zase zatlačiť.
mne canesten nikdy nepomohol, tiez by som zasla za gynekologom ak by bola moznost
+ pre istotu nabuduce probiotika pri atb
@s1s4 probiotika beriem vždy ale vždy po atb mam mykozu 🤦🏼♀️ ešteže tie atb ma človek am 1x za rok ☺️
Ja som ti tiež používala a mne pomohlo. Ono strašne svrbí aj to že ži tá tableta pomaly vyteká von. Takže možno by som ešte počkala. Ale tež mám radšej tie na viac dní, lebo už sa mi stalo že sa mi tá tableta dostala po jednom dni von🙂)) takže som to tam musela zase zatlačiť.
@nesana inak áno toto som zistila v noci som sa musela osprchovať co to tak stipalo a potom sa mi uľavilo a veru aj dnes mam zatiaľ pocit ze je to lepšie tak som ani nešla... Počkám ešte a keby je zle pôjdem hneď v pondelok. Ďakujem 🙏
Mne fajn rychlo zabral. Ak to ale trva aj nadalej a tie priznaky su stale rovnake, ze sa to nezlepsuje, tak by bolo asi dobre, keby si s tym isla k lekarovi, nie?
Mne fajn rychlo zabral. Ak to ale trva aj nadalej a tie priznaky su stale rovnake, ze sa to nezlepsuje, tak by bolo asi dobre, keby si s tym isla k lekarovi, nie?
@helena1982 áno, keby sa to nezlepsuje☺️ ale dnes je to už lepšie, tak uvidím, počkám ešte ☺️

@anonym_autor 2x som skusila a nezabrali ani raz. Za mna skor tie viac dnove a robit si vyplach. Ale ak mas moznost a lekar ta vezme hned zajtra tak by som sla radsej k nemu.