icon

Ureaplazma parvum

lanka999
26. mar 2025

Ahojte dnes som dobrala doxyhexal 20 dni, kontrola o 6 tyzdnov, no mam zdola stale jemne svrbenie palenie po moceni. Bolo to pred uzivanin atb pocas liecby s pauzami, teraz po dobrati opat. To znamena ze liecba nezabrala? Zacal sa liecit partner ktory nemal ziadne prejavy, dostal atb na 10 dni, kontrolu ma o mesiac. Sex abstinenciu dodrziavame. Mame to z vyrivky. Nanervy som z toho. Odspodu som citlivejsia od konizacie... Dakujem za overene typy na nejake ucinne produkty.

tina1549
26. mar 2025

pálenie a svrbenie môžu byť teraz kvasinky ktoré sú pri antibiotikách bežné, v lekárni majú testy spravte si a kúpte si nejaký krém alebo čípky

ivanka349
12. apr 2025

skus pouzivat jednak probiotika a aj nejaky dobry gel alebo olej na intimnu oblast predsa to chrani tu zenu pred zapalom a infekciami dcera a ja davame
tento velmi dobry je https://zerotoxic.sk/products/mark-gel-na-hygie...
https://zerotoxic.sk/products/kvitok-intimny-um...

lanka999
autor
Autor odpoveď zmazal
lanka999
autor
13. apr 2025

@tina1549 skusala som vaginalne probiotika na 10 dni, nezabrali mi, teraz som si kupila canesten vaginalne cipky zatial som dala len 2 ale musela som preruit lebo prisla dni tak uvidime ci aspon toto konecne zaberie....

lanka999
autor
13. apr 2025

@ivanka349 intimne gely nebudem pouzivat vobec teraz som prestala akekolvek mydlo, nic parfumovane, staci obycajna voda, vymenila som always vlozky za obycajne bez parfemu, zmenila som praci prasok, spodne pradlo mam len bavlnene, vyrazne obmedzujem cukor, podarilo sa mi trocha schudnut, davam si protizapalovu stravu, podporujem imunitu betaglukanom, fakt neviem co mam zmenit aby som sa toho konecne zbavila....

ivanka349
13. apr 2025

@lanka999 no to je beh na dlhe trate a zrejme dlhodobo antibiotika

lanka999
autor
14. apr 2025

@ivanka349 uvidime co bude dalej, dolezite su kontrolne stery, zatial cakame

tina1549
15. apr 2025

@lanka999 ja som bola dnes akurát na preventívke s tým, že som si znova dala spraviť všetky stery... posledné na ureu som mala negatívne a partnera som nemenila - doktor povedal, že aj tak môžu byť zase pozitívne testy lebo že to je pliaga

lanka999
autor
15. apr 2025

@tina1549 pokial nemas priznaky nechala by som to tak, len by som dlhodobo posilnovala imunitu, ano je to pliaga ale ja verim ze ked sa moja imunita pred 2 rokmi dokazala uspesne popasovat s hpv, dokaze aj s tymto, len treba uzivat nejake produkty. Musim poklopat, ale som happy, lebo posledne dni palenie rezanie konecne tam dole necitim, asi zabral ten canesten 🙂

lanka999
autor
15. apr 2025

@tina1549 cakame teraz na vysledky kontrolnych sterov, taka som zvedava, brali sme obaja atb ja na 20 dni, frajer na 10 dni lebo on priznaky nemal, dufam ze po 2 mesiacoch budeme mat konecne klud, nevlezieme do ziadneho termalneho bazenu noa bude, more to isti 🙂

tina1549
15. apr 2025

@lanka999 no predtým mal príznaky aj partner po každom sexe mal bodky na penise... od tých antibiotík je to lepšie a on už problém nemáva. Ja však skoro každý mesiac mám kvasinky... vždy po menštruácii pár dní začne svrbenie a hrudkovitý výtok potom to niekedy samo prejde alebo si dám rosalgin a ďalší mesiac zase to isté.
Ja som sa tak tešila že hentoho som sa zbavila a teraz sa ešte pasujem s HPV a zistila som, že som sa nezbavila asi ani jedného...
začarovaný kruh

lanka999
autor
15. apr 2025

@tina1549 tak to ma mrzi, niektore zeny dlho zapasia s hpv, ja som po polroku mala chvalabohu pokoj, ale je pravda ze som musela podstupit konizaciu. Ale aspon viem ze som odspodu citliva na bazeny noa najma v termalnych, tam hocico mozes chytit, potvrdilo sa mi to 2x ze kadejake svinstva mame odtial. Takze sme s tym prestali. Dokonca kondom je ucinny len proti otehotneniu nie proti prenosu bakterii. Je dobre o tom vediet, nasledne sa obaja musia liecit lebo sa to potom len donekonecna prenasa....