Ureaplazmy - rezistencia na Doxyhexal
Ahojte, zo sterov z krčka maternice mi boli zistené ureaplazmy. Doktor mi predpísal doxyhexal, čo je podľa googlu tetracyklinove antibiotikum. Vo výsledkoch testu sa ale píše že som na tetracyklin rezistentna. Teda ak to správne chápem... Viete sa mi prosím niektorá pozrieť na ten test a povedať mi čo sa v ňom píše? Prikladám foto.. Ďakujem.

@petra8786 ahoj, doktor mi potom povedal že ten doxyhexal je širokospektralne liečivo takže by to malo zabrať.. Aj tuším zabral ale keďže som už nešla na ďalšie testy tak to neviem naisto
Baby poprosim vás priznaky ste mali aké mna este len cakaju odbery na gynde zajtra a z urológie mi robili z moču nejaké na atypické bakterie ( 10dni) musim cakat mam bolesti podbruska sim taka nafúknutá , divny pocit v posve teda skor sucha pošva tersz po ovulácii inak som mala ciry výtok …, obcas citim pálenie v posve . Mala som v roku 2019 ureaplazmy vtedy som teda mala masívny výtok teda zlty ani si teda nepamätam ci este niečo. Preto sa pytam ci sa nam opäť obávať ze to budu ureaplazmy preliecene doxyhexal aj manzel .dakujem za odpoved

Ahoj ako si dopadla nakoniec ? Ja mám práve ten istý problém ,vyriešilo sa to ? Ďakujem za odpoveď