icon

Urologické problémy a zápaly

juraj3007
6. aug 2025

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať náhodou či zažil niekto už, takú vec ako ja. Mám urologické problémy od tento rok uz druhy krát zápal chodim k urologovi. Teraz naposledy mi našli bakteriu v kultivačnom moči na co som čakal tyzden, samozrejme ze mi dali na to ATB ciprofixacín. Uživam ich zajtra doberiem už celu krabičku. Robili my výter z mocovej rúry, odobratie krvy sono u urologa, nič sa nenašlo štípkanie pri močenía na žaludi penisu mam zacervenanie pri mocovej trubici uz minimalne od marca cca tohro roku dakedy sa to utiši potom sa to zas vráti.
Odobral som si vzorku az zo žaluda na kultivaciu nic sa tam nenašlo, bol som aj u kožneho kožny mi dal krém ( ktorý nemôzem vkuse pouzivat na kolko my to može stenšit predkožku ) Momentalne beriem ATB ja aj manželka ale ta predkožka sa vôbec nezlepšuje som zúfaly bojim sa aby som po čase nezhoršilo, cakam aby som dobral ATB a uvidim ako mi bude dalej. Viete my niekto nieco poradit ? 🙏🏽
Posielaju ma na uretrocytoskopiu ale to az v novembri mi dali termín.

anonym_97659d
6. aug 2025

@juraj3007 Poradiť neviem žiaľ. Muž mal veľký zápal obličiek, močového mechúra trápil sa veľmi dlho aj sa mu to vracalo často. Bol na čiastočnej obriezke.
Ale on má už aj zväčšenú prostatu. .

juraj3007
autor
6. aug 2025
@anonym_97659d

@juraj3007 Poradiť neviem žiaľ. Muž mal veľký zápal obličiek, močového mechúra trápil sa veľmi dlho aj sa mu to vracalo často. Bol na čiastočnej obriezke.

@anonym_97659d toto zatial nemám, chcem predísť tomuto a zato hladam výtočiská 🙄

juraj3007
autor
6. aug 2025
@anonym_97659d

@anonym_97659d obriezka mu pomohla??? Ake to bolo ked mu to spravili?

anonym_60ae1c
6. aug 2025

možno by bolo dobré zájsť na nefrológiu. Zápal, alebo baktéria, môže mať tam ložisko. Moja teta tak mala, stále len urológia, možno aj 10 antibiotík za rok a poslali ju na nefrológiu. Tam bol problém. Aspoň tak hovorila.

anonym_157122
7. aug 2025

@juraj3007 ja som tak mala minulý rok, sa mi to opakovalo aspoň 4× a až Augmentin mi zabral, čo sa doktor vyjadril, že to už je dobre silné ATB, ale odvtedy mám pokoj.

marcel19
18. aug 2025

@juraj3007 Ahoj ja som mal síce niečo iné a to zúženú predkožku ale opakovaný zápal predkožky a žaluďa a riešil som to radikálnou obriezkou aj s odstránením uzdičky. Teraz nemám žiadny problém a som maximálne spokojný. Môžem odporúčať každému chlapovi.

juraj3007
autor
19. aug 2025
@marcel19

@juraj3007 Ahoj ja som mal síce niečo iné a to zúženú predkožku ale opakovaný zápal predkožky a žaluďa a riešil som to radikálnou obriezkou aj s odstránením uzdičky. Teraz nemám žiadny problém a som maximálne spokojný. Môžem odporúčať každému chlapovi.

@marcel19 vedel by som vam napisat sukromnu spravu ? Chcel by som sa poradiť