Už 10 dní mám menštruáciu
Ahojte ženy.
Stretla sa niektorá s niečím podobnym ?
Menštruáciu mám už 10den.
Nikdy som takú dlhú nemala a to už menštruujem 20rokov.
Pred pol rokom som si dala zaviesť nehormonalne teliesko.
Do teraz všetko ok a teraz nechápem.
A nemate nejaly polyp alebo tak? Asi by som sa nechala ist skontrolovat...
@floki1994 bola som u gynekológa pred pol rokom na zavedenie telieska.
Všetko som mala v poriadku.
A nikdy som zatiaľ nič také nemala.
Áno idem sa objednať,zatiaľ som sa pýtala na skúsenosti i keď viem že každá sme iná.
U mňa to nie je nič výnimočne, ale keď to nie je extra silné krvácanie, počkala by som ešte jeden cyklus, či sa to zopakuje a potom šla prípadne k dr, nech sa na to pozrie.
@jaga18 bežné máš tak dlho menštruáciu?
Práveže je silne. O dosť silnejšie ako normálne.
Dnes od rána už 4tá vložka.
Tak radšej brnkni gynekológovi, môžeš mať polyp, alebo čokoľvek iné. Ja som mávala bežne 10-12 dní, ale po 8.dni už len slabučko. K tomu cyklus 21 dňový 🙉
Mne kázala dr ihneď prísť, keby som krvacala viac ako 14 dní, alebo ešte 8.den veľmi silno.
Chapem..mne sa z tohto dovodu natiahla MS...teda krvacal ten polyp..tiez neviem preco sa objavil vtedy...nikdy som to nemavala..uvidis co lekar povie 🙂
Po 10 dňoch mať už 4 vložku je dosť mne to robil polyp.Daj si železo a, keď nevidíš zmiernenie krvácania choď k lekarovi mne to zastavil Norethisteronom
Ach jaj to ma mrzi...dobre ze si isla a prisli na to co sa deje..potom nech ta dobre skontroluju, ci si sa poriadne docistila...vela sil
@floki1994 ďakujem pekne ❤️❤️❤️

Inak ja som to mala tiež takto naposledy, ale teda teliesko nemám, neviem, či to s tým súvisí alebo nie. Ja som bola chorá, brala som aj antibiotiká, tak sa stavím, že toto mi to celé dohaluzilo. Už som ale z toho nesvoja.