Už 10 dní mám menštruáciu
Ahojte ženy.
Stretla sa niektorá s niečím podobnym ?
Menštruáciu mám už 10den.
Nikdy som takú dlhú nemala a to už menštruujem 20rokov.
Pred pol rokom som si dala zaviesť nehormonalne teliesko.
Do teraz všetko ok a teraz nechápem.
@floki1994 bola som u gynekológa pred pol rokom na zavedenie telieska.
Všetko som mala v poriadku.
A nikdy som zatiaľ nič také nemala.
Áno idem sa objednať,zatiaľ som sa pýtala na skúsenosti i keď viem že každá sme iná.
U mňa to nie je nič výnimočne, ale keď to nie je extra silné krvácanie, počkala by som ešte jeden cyklus, či sa to zopakuje a potom šla prípadne k dr, nech sa na to pozrie.
@jaga18 bežné máš tak dlho menštruáciu?
Práveže je silne. O dosť silnejšie ako normálne.
Dnes od rána už 4tá vložka.
Tak radšej brnkni gynekológovi, môžeš mať polyp, alebo čokoľvek iné. Ja som mávala bežne 10-12 dní, ale po 8.dni už len slabučko. K tomu cyklus 21 dňový 🙉
Mne kázala dr ihneď prísť, keby som krvacala viac ako 14 dní, alebo ešte 8.den veľmi silno.
Chapem..mne sa z tohto dovodu natiahla MS...teda krvacal ten polyp..tiez neviem preco sa objavil vtedy...nikdy som to nemavala..uvidis co lekar povie 🙂
Po 10 dňoch mať už 4 vložku je dosť mne to robil polyp.Daj si železo a, keď nevidíš zmiernenie krvácania choď k lekarovi mne to zastavil Norethisteronom
Ach jaj to ma mrzi...dobre ze si isla a prisli na to co sa deje..potom nech ta dobre skontroluju, ci si sa poriadne docistila...vela sil

Inak ja som to mala tiež takto naposledy, ale teda teliesko nemám, neviem, či to s tým súvisí alebo nie. Ja som bola chorá, brala som aj antibiotiká, tak sa stavím, že toto mi to celé dohaluzilo. Už som ale z toho nesvoja.