icon

Užíva niekto antikoncepciu bez estrogénu ?

jessi03
10. dec 2019

Dobry den uziva niektora takuto antikoncepciu?Mam bolestivu ovulaciu a mam ju aj 2 krat za mesiac bolesti ma dost obmedzuju trvaju par dni a potom skoncia a zas pridu.Gyn my odporucil tehotenstvo alebo antikoncepciu.No bohuzial partner dieta este nechce ked ja uz by som po 7mych rokoch aj prijala ale nikoho nemozte nutit ak to sam nechce.Citala som aj na upravu hormonov je dobry kokosovy olej a ak viete my poradit ohladne tohto problemu budem vdacna dakujem.

andrejkap123
10. dec 2019

@jessi03 kolko mas rokov? Ja by som uz do antikoncepcie nesla. Ale to su moje osobne dovody. Mne uzivanie antikoncepcie znicilo cyklus na 2 roky. Ak je problem “len” bolestiva menstruacia tak by som volila skor alternativnejsie volby ako tabletky.

jessi03
autor
10. dec 2019

28.Nie bolestiva menstruacia ale ovulacia.Obmedzuje ma dost.Len som trombofilny pacient preto nrviem ci dotoho ist.Ake alternativne volby?

jessi03
autor
10. dec 2019

@andrejkap123 vyskusala som alchemilku..tinkturu zensku zmes.no nic

evka258
10. dec 2019

Skoda, že partner nechce ešte bábätko. Mne sa po pôrode všetko upravilo, či cyklus, ani neviem, kedy dostanem ms, nemám žiadne bolesti ani počas cyklu.

jessi03
autor
10. dec 2019

@evka258 ach ano😥

macka9
10. dec 2019

@jessi03 ,tiez by som lieky nebrala, ja som si dala po porode danu a po vybrati mam slabu jednodnovu ms, chceme druhe babo a uz viac ako 4 roky sa nam nedari.A to mi povedala sestricka u gynekologa ze antikoncepcia lieky mozu takto narusit cyklus ,ze z dani to nieje bezne a mne to narusilo.

andrejkap123
10. dec 2019

@jessi03 jaj ovulacia je bolestiva nie menstruacia. Prepac zle som to pochopila. Fuh to som este nepocula ze by ovulacia bolela az tak ze to vie zneprijemnit zivot. Ked som mala problemy po hak s menstruaciou tak mi doktor sam povedal ze mohol by mi dat tabletky a mala by som to presne ale bude lepsie ak sa mi telo vycisti same. Trvalo to sice 2 roky ale uz mam cyklus ako hodinky. Tak isto sa cudujem ze doktor ponuka tabletky ako zdravotne riesenie kedze moji dvaja gyn. U ktorych som doposial bola to odmietaju. Dobre chcu svojim pacientkam a neodporucaju to. Hm... neviem ale co sa zvykne uzivat pri bolestivej ovulacii. Hmmm

jessi03
autor
Autor odpoveď zmazal
jessi03
autor
11. dec 2019

@andrejkap123 ano su zeny ktore maju vacsie bolesti pri ovulacii ako pri menstruacii.Ja to mam necely rok cca.Mozno je to tym plodnym obdobim.

evittam
11. dec 2019

@jessi03 Ano pouzivam uz roky. Max.spokojnost.

jessi03
autor
11. dec 2019

Momentalne si davam kokosovy olej.A este chcem vyskusat pupalkovy olej ale ci my to pomoze z tym problemom ovulacnym neviem.

jessi03
autor
6. jan 2020

@evittam Ahoj mozes my napisat aj aku uzivas?

evittam
7. jan 2020

@jessi03 Desirett