Užívanie progesterónu
Ahojte, doktor mi predpísal Progesteron na vkladanie, každú noc. Mne ale vzdy v noci za takú hodinu po vložení treba ísť na malú.. Je to v poriadku, alebo by som si mala dat novú tabletku? Ja som v tomto úplny laik, preto neviem 🙄
Dakujem.
@edithp pohodicka 🙂
Skus si ju viac vtlacit dovnutra ale nemam to rada lebo spodne pradlo mam vzdy mokre.
@edithp ahoj, vsak ju nevycikas 😁
Ja som si vkladala cipky a mne dr odporucila davat rektalne. A bolo to ovela "prijemnejsie", lebo som o nich ani nevedela, kdezto vaginalne mi to liezlo na nervy.ale bez porady s lekarom by som nemenila "vchod"
@edithp ahoj, vsak ju nevycikas 😁
Ja som si vkladala cipky a mne dr odporucila davat rektalne. A bolo to ovela "prijemnejsie", lebo som o nich ani nevedela, kdezto vaginalne mi to liezlo na nervy.ale bez porady s lekarom by som nemenila "vchod"
@janetinka27 Ahoj. Áno viem, ale ked idem cikať tak vidim ako sa z tej tabletky vyplavuje..alebo akoby som to nazvala..no vsak sa chápeme 😁 a tiež mám pocit že si to neviem až tak hlboko vložiť asi 🫢
@janetinka27 Ahoj. Áno viem, ale ked idem cikať tak vidim ako sa z tej tabletky vyplavuje..alebo akoby som to nazvala..no vsak sa chápeme 😁 a tiež mám pocit že si to neviem až tak hlboko vložiť asi 🫢
@edithp to,.co sa vyplavuje, je aj tak uz mimo tela a moc to len splachne a teda by ti to telo uz aj tak nevstrebalo.ono vzdy nieco vyjde von

@edithp v pohode sa chod vycikat, tej tabletke to predsa chvilu trva pokym sa roztopi😁