Vaginálne antibiotiká padnuté do záchoda a vloženie do pošvy
Ahojte. Hanbim sa ako pes. Vcera v noci v panike, ked mi padlo vaginalne ATB do zachoda na omoceny toaletny papier chytil ma.neskutocny stres, ze nedoberiem.liecbu a zas budem mat gyn. problemy, ktore trvanu uz dva mesiace (hyvienu dodrziavam, styk s muzom nemam cely cas)Oplaxhla.som ho pod vodou a vlozila do posvy. Par minut na to som skoro zosela, ze som urobila tu najvacsiu pic....u v zivote. Som na materskej neskutocne mam stresy (deti aj praca, domacnost). Proste preslo ma aj vyhorenie z materskej. Atb mam este na 4 dni. Ak mate skusenost aj ked tak blba som len ja napiste mi. Pripadne kedy sa vam o ja ili po problemy po analnom styku. Nesudte ma prosim. Myslela som si, ze taku vec by som nikdy neurobila. 🤦😭😭😭 Najhorsie je, ze dnes som volala na vysledky steru a boli negativne. Chapete a ja ako taka pi.... som si zjavne vyrobila pruser.
No veru. Radsej vynechat jesnu davku. Volaj dr. Nech ti urobia dalsie vysetrenia. Mne co padne do zachode bud splachnem,alebo vyberiem s rukavicami a vyhodim do kosa.
Antibiotika su na zabitie bakterii. Teda dost pochybujem ze nejake aj ked sa prilepili na tu tabletku tak prezili...
@e1i ano to mi je jasne. preto mi je z toho do placu.
@tpmt1110 ved prave aj ja. Nemam slov. Nemozem to ani povedat manzelovi. Strasne sa hanbim.
@lenkamagdalena nestresuj. Chapem urcite situacie v kt.ludia racionalne nedokazu rozmyslat. Zavolaj dr. Povedz co sa stalo a uvidis co ti povie. Snad bude vsetko v poriadku. Mala by si ist este na vysetrenie. Hlavne neplac,nestresuj sa. To ti nepomoze vobec. Stalo sa. Ozaj chod ku dr.
Len ziadna panika. Ani hanbit sa nemusis. Muzovi to povedz. Ak je normalny tak to pochopi
@tpmt1110 pisala som do gynekologickej poradne a podla.toho sa zariadim. I tak ide vikend mozem akurat tak dobrat zvysve ATB.
@lenkamagdalena nestresuj sa. Podľa mňa úplne zbytočne. Veď si ho ešte aj pod vodou umyla. Vyhodila by som to z hlavy. A na žiadne iné vyšetrenia by som nešla. Fakt nechápem,načo by si tam šla.
@lenkamagdalena ty sa ale ako stresujes 🤦 žena, ukludni sa. Nič také hrozne sa nestalo, bola to blbosť, v tej chvíli si to nedomyslela, no ale čo už teraz narobis. Wc snáď dezinfikujes, chodíte na neho len vy čo ste doma, nespadlo ti to do wc niekde na stanici. Tabletku si ešte aj oplachla, tieto do pošvy sa rýchlo rozmačaju a rozpúšťajú, takže možno si ju oplachla tak, že vrchná vrstva sa zmyla. Výsledky si mala dobré a ver, že také aj zostanu. Podľa mňa z toho nebudeš mať nič.
@lenkamagdalena zenská boooze klud 😉 nic take hrozne sa nestalo 🙂

@lenkamagdalena mna by to nenapadlo. Radsej by som vynechala 1 davku ako sa teraz bala. Riziko môže byť.