icon

Vaginálne mapovanie, skúsenosti

orkaaa
3. jún 2018

Ma niekto skusenosti s vaginalnym mapovanim? Kde to robia, ake to je?a ako to prebieha? Nie je to trapne? 🙂

A este otazocka ci to naozaj pomaha...
Ma to byt nieco ako masaz yoni 🙂

ebi88
3. jún 2018

Všetko, čo sa nám ženám kedy stalo, sa ukladá nie len do mozgu, ale aj do tela. Áno. Telo má pamäť a len tak nezabúda. V jóni alebo vo vagíne sa môžu ukrývať rôzne pocity a emócie, ako napríklad potešenie, hnev, smútok alebo radosť.

No, idem sa asi na zachod vyplakat, vagina mi nejak posmutnela.. *vaginapalm*

orkaaa
autor
3. jún 2018

@ebi88 myslíš, že to je blbosť? :/

zooeynka
3. jún 2018

Mna fascinuje co vsetko su ludia schopni vymysliet len aby zarobili. Uz som pocula o masazi na dialku, ale aj toto znie ako lukrativny biznis

katlenad
3. jún 2018

Terapeut sa postupne dotýka určitých bodov vo vagíne a každý z nich rozmasíruje rozličným tlakom. Počas takéhoto liečenia sa žena snaží opisovať svoje pocity, ktoré má pri stlačení jednotlivých bodov. Tým sa v jej pamäti prebúdzajú aj zážitky, ktoré mala v sebe hlboko potlačené.

To fakt??? A ja ze na to potrebujem partnera ktoreho lubim a doverujem mu. Hmmmm, bud som uz stara raketa, prilis konzervativna alebo oboje 😀😀😀

zooeynka
3. jún 2018

...a este za to zena zaplati...uplna parada. To uz radsej fesneho gigola ako taketo"liecenie"

ebi88
3. jún 2018

@orkaaa ano. Kup su radsej nieco na seba ;)

orkaaa
autor
3. jún 2018

@ebi88 to už ked žena je zúfalá tak hľadá možnosti :/ :D

zenaajmama
3. jún 2018

Manžel sa mi ponúkol že dnes zmapuje, tak potom napíšem či pomohlo 😀
Hlavne sa snažme držať v medziach zdravého rozumu 😉

ebi88
3. jún 2018

@orkaaa vibrator by nebol lepsi? :D

alaguema
4. jún 2018

@orkaaa to si si vybrala stránku, kde sa opýtať na niečo také 😂 Osobnú skúsenosť nemám, ale to, že emócie sa ukladajú aj v tele, je jasné každému, kto sa zaoberá nejakým druhom kontaktnej terapie. Je to holý fakt. Telo reaguje už na obyčajný stres svalovým napätím. Ak sa ti to z nejakého dôvodu prihovára, skús to. Predsudky ešte nikoho nikam neposunuli. Ale ide o intímne miesta, kde sa dá pokaziť ešte viac, než sa pokazilo doposiaľ. Vyber si človeka, ktorý v tebe vzbudí dôveru, vysvetlí ti a pri ktorom sa budeš cítiť komfortne.

alaguema
4. jún 2018

@zooeynka mne sa to až taký lukratívny zárobok nezdá. Ženy sú tiež kadejaké, každá má svoj špecifický pach, nie každá je super atraktívna, sú to intímne zóny. Ja by som to veru robiť nechcela a to s dotykom nemám žiadny problém.

modra_kolobezka
4. jún 2018

čítala som článok o vaginálnom mapovaní v Plus 7 dní asi pred pol rokom. Robí to jedna pani v Prahe. Podľa všetkého vzdelaná žena, má rôzne diplomy a tak. Niekde medzi rečou priznala, že je lesba a to mapovanie prináša potešenie aj jej 😉

zooeynka
4. jún 2018

@alaguema verim tomu ze kto nechce tak takyto zarobok nehlada. Osobne si myslim ze normalny muz by takuto robotu robit nechcel/nemohol, ale kadejaki zufali polouchylni trapaci ano...nejak neverim ze to "terapeut"robi z vole pomahat zenam...

marusia12
4. jún 2018

tantra 😀 Aaaa na MK objavujeme opäť koleso.

alaguema
4. jún 2018

@zooeynka to by som si netrúfla tvrdiť, že to môže robiť len zúfalec. Nemôžem spochybňovať pohnútky osôb, ktoré vôbec nepoznám, ale príde mi komické presvedčenie žienok z koníka, že ich vagína je terno pre každého muža. Ja osobne poznám dosť žien len z videnia, ktorých vagíny by som sa teda dotýkať nechcela ani náhodným dotykom.

bluka2
4. jún 2018

Plati to poisťovňa? :D

ebi88
4. jún 2018

@bluka2 xD

zooeynka
4. jún 2018

@alaguema no ale asi aj tieto zeny ktorych by si sa nechcela dotykat maju svojich partnerov ktorym sa nehnusia, nie? Ved si len pozrime ciganske osady ako sa to tam mnozi, cize si navzajom nepripadaju nechutni...ludom zvonka tak veru pripadaju. Asi neexistuje argument ktory by ma presvedcil ze takuto"terapiu"robi normalny muz/zena...

alaguema
11. jún 2018

@zooeynka ja ťa nepresviedčam o ničom. Iba mi je smiešne, ako tu hneď ženy usúdili, že sa všetci musia potentovať z ich vagín a že to musí byť vrchol blaha takáto práca pre chlapa, pričom je naozaj kopec neatraktívnych žien (áno, manžel s nimi asi spáva), ale ten masér, či terapeut, či čo to je, môže pri pohľade na ne premáhať nevolnosť...to len na margo toho, že to fakt nemusí byť vždy príjemná práca. Ani gynekológ sa asi vždy pri svojom pracovnom výhľade nekochá krásou.

vandas
5. máj 2019

Príspevok je síce starší a asi si si hľadala info aj mimo tohto fóra....
Liečenie yoni rozhodne odporúčam. Vracia citlivosť a radosť do miest, kde pred tým nebola. Posun v prežívaní sexuality je veľmi veľký. V súčasnosti nájdeš na Slovensku už dosť ľudí, ktorí sa liečeniu venujú...