icon

Včelia kašička a bolesť prsníkov

diaszoky
11. jan 2022

Ahojte babiky kupila som si VMK a mam 9 dni do ms. Bolia ma prsia ale fest. Vecsinou ma bolia 5dni pred ms. Trosku ma to vystrasilo. Mam pokracovat v brati kasicky? Beriem ju 2 tyzdne. Mate skusenosti?? Dakujem

dominidi
11. jan 2022

@diaszoky a nemozes byt tehotna?😀 bez srandy..ja somju uzivala cca 3 tyzdne, potom zacali hnacky, myslela som ze za to moze kasicka, pretoze moze posobit detoxikacne, tak som ju vyradila..hnacky ale pokracovali a dalsi menzes uz neprisiel.
Prsia ma po nej neboleli ale na zaciatku teh strasne.

diaszoky
autor
11. jan 2022

@dominidi to este neviem utorok o tyzden mam dostat ms tak si este nechcem robit test. Ide o to, e tereoticky mozem byt. Ja mam sem tam aj pms ze ma tyzden pred ma boli hlava spanky atd len ta bolest prs mi prisa trosku skoro😃

diaszoky
autor
11. jan 2022

@dominidi inac gratulujem ze tak skoro zabrala a brala si v tabletovej forme? Ci cistu?

dominidi
11. jan 2022

@diaszoky ved jasne na test je skoro, ale moze sa kludne uhniezdovat 🤷‍♀️ Brala som tabletkovu z lekarne, bol to taky posledny pokus pred CAR. Vobec som nedufala. A mozno za to nemohla a bola to len nahoda, ale nic ine som nemenila.

diaszoky
autor
11. jan 2022

@dominidi ano verim, ze ti pomohla ona. Tak dufam ze pomoze aj mne🙏🏻Uz rok sa snazime a vy predtym kolko??

dominidi
11. jan 2022

@diaszoky asi 2 roky mozno viac, presne som to nepocitala..dala som si cas do 30tky aby to prislo prirodzene, tak som skusila este kasicku..na moje 30 narodeniny presne v ten den som dostala 1.trim skrining ako darcek od osudu/boha, kazdy nech si vyberie podla seba🙂 drzim palce🤗

diaszoky
autor
11. jan 2022

@dominidi krasne a inac mohla by som po dobrati kasicky pokracovat v brati kasicky napr od ineho vyrobcu ? Nevadi to?

dominidi
11. jan 2022

@diaszoky nevidim v tom ziadny problem..ja by som kludne brala aj cerstvu ale moj vcelar vtedy nemal a nechcela som od nikoho neovereneho, tak som radsej kupila v lekarni.