Vedľajšie účinky krému Dalacin V
Ahojte, chcela by som sa opytat ci mal niekto podobny priblem ako ja. Gynekolog mi predpisal Dalacin V krem a od kedy som ho prvy krat pouzila bolia ma krize podbrusko mala som aj castu stolicu a nafuknute brucho...mal niekto podobne neziaduce ucinky? Dakujem vopred za skusenosti😊
@katarina19970 áno, dalacin má preháňacie účinky, aj bolesť brucha …
@diaalex aj ked som ho pouzila len raz v piatok a aj dnes to trva? Prejde to same?
@diaalex aj ked som ho pouzila len raz v piatok a aj dnes to trva? Prejde to same?
@katarina19970 kým používaš tak nie… keď prestaneš tak cca 3 dni kým sa telo “vyčistí” ale je to individuálne … daj si probiotiká
@katarina19970 kým používaš tak nie… keď prestaneš tak cca 3 dni kým sa telo “vyčistí” ale je to individuálne … daj si probiotiká
@diaalex no dala som si v piatok vecer prvy ajpisledny krat a od vcera mam bolesti v podbrusku a krizoch
@katarina19970 zavolaj dr.a uvidis a davaj si pribiotika urcite
@katarina19970 Na aký problém Ti gynekológ predpísal tento krém?
@katarina19970 zavolaj dr.a uvidis a davaj si pribiotika urcite
@zabka79 davam si hylak momentalne nic ine nemam..
@katarina19970 Na aký problém Ti gynekológ predpísal tento krém?
@suge v kultivacii som nieco mala co sposobuje zapal..to mi len sestricka volalala a nieco zasomrala akurat som bola v praci tak ani neviem co presne tam bolo...
@suge v kultivacii som nieco mala co sposobuje zapal..to mi len sestricka volalala a nieco zasomrala akurat som bola v praci tak ani neviem co presne tam bolo...
@katarina19970 To, čo prežívaš nemusia byť vedľajšie účinky lieku, ale trebárs spomínaný zápal.
@katarina19970 To, čo prežívaš nemusia byť vedľajšie účinky lieku, ale trebárs spomínaný zápal.
@suge ahaa aj to je mozne ale ku gynekologovi som sla s vytokom iba mala som len take mierne bolesti na pravej strane podbruska ale teraz ma bolia krize mam krce a prehana ma..nie vyslovene hnacka ale mi to pride ako nejaky crevny problem tak neviem...zajtra mu zavolam. Dakujem za radu😊
@zabka79 davam si hylak momentalne nic ine nemam..
@katarina19970 hylak je dobry, dalacin moze vyvolat clostridie ale neviem ci aj krem, kazdopadne nech ti sa ine atb ktore neni tolko hnackove....
@katarina19970 hylak je dobry, dalacin moze vyvolat clostridie ale neviem ci aj krem, kazdopadne nech ti sa ine atb ktore neni tolko hnackove....
@zabka79 volala som s gynekologom a povedal ze z roho lieku to nemozem mat. Ze za ten cas co to predpisuje sa s tym nestretol. Ze nahradu nema a ze ani to co mi vyslo z kultivacie by mi bolest sposobovat nemalo tak ja uz neviem...
@zabka79 volala som s gynekologom a povedal ze z roho lieku to nemozem mat. Ze za ten cas co to predpisuje sa s tym nestretol. Ze nahradu nema a ze ani to co mi vyslo z kultivacie by mi bolest sposobovat nemalo tak ja uz neviem...
@katarina19970 tak asi nemas vela moznosti
@katarina19970 tak asi nemas vela moznosti
@zabka79 nemam no..ale uzivat ho radsej nejdem bojim sa...od prveho zmenim gynekologa asi...
@zabka79 nemam no..ale uzivat ho radsej nejdem bojim sa...od prveho zmenim gynekologa asi...
@katarina19970 ja by som to tiez vysadila

@katarina19970 áno, dalacin má preháňacie účinky, aj bolesť brucha …