icon

Veľkosť pŕs po dojčení

18. máj 2023

Ahojte mamičky ako ste to mali s veľkosťou pŕs po odstavení .. pred tehotenstvom som mala veľkosť c , teraz keď dojčím mám d-čka a zaujimalo by ma keď prestanem kojiť či budú znova c alebo ostanú dčkove 😃 ako ste to mali vy ?

jj298
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
18. máj 2023

Mne sa zväčšili ale tvar je hrozný takže radšej by som bola za menšie. Hnusia sa mi ovisuté prsia a teraz ich mám trochu aj ja 😃

miadi
18. máj 2023

V teho a pri kojeni sa zvecsili a potom sa znensili 😁ale Hlavne ze nespadnu do polievky 😅foto bez podprdy Mala som take tenucke plavky bez vystuze. Tak po 6r kojenia a po 40ke nestazujem sa.

deti95060810
18. máj 2023

pri mojich by sa plastický chirurg aj vyhral...😉

deti95060810
18. máj 2023

@miadi aká si ty kočica...🙂👍

bucko555
18. máj 2023

Ja som mala pred tehu A po dojceni mi zostali B , som spokojná aspoň konečne pod tričkom dačo mám 🤣

nikpa
18. máj 2023

Moje sa vrátili do pôvodnej veľkosti ale o poschodie nižšie 🙈😂😅

miadi
18. máj 2023

@deti95060810 😘Dik velke sebavedomie mensie cece nezastavia . 😂a ked ich raz budem rolovat do push upky tak v sukromy a nebude problem, a sex bude len po tme 😄 Ja som raz videla silikon vytekajuci do tela a od vtedy som proti plastike ( druhy nech do toho idu ked chcu) este taka redukcia ked len zmenia tvar ok ale ten silikon mne by to vadilo.

autor
18. máj 2023

@jj298 no uvidíme .. prvú som kojila len cca 4 mesiace a zmenšili sa mi teda z tých d na čka , teraz druha ma skoro rok a plánujem čo chvíľka odstaviť tak by ma zaujimalo ako ste to mali vy 😃

autor
18. máj 2023

@kkovacovak ovisnaky mám teda aj ja .. ale keď idem
Von dám si pushapku nech mi to zdvihne sabevadomie🤣🤣🤣🤣

miadi
18. máj 2023

Ved uvidis mozno ostanu ale skor pojdu do stavu ako boli pred teho. A Gravitacia raz dobehne kazdu 😅

autor
18. máj 2023

@miadi no uvidíme sama som zvedavá čo to bude až to bude .. 😃

petrahl
18. máj 2023

Velkost prs vo velkej miere zavisi od hmotnosti tela.
Ja mam prsia mensie nez pred tym, nez som vobec otehotnela, lebo mam aj vyrazne nizsiu hmotnost.
S tymi, co som mala po porode, ked som dojcila, sa to neda ani porovnat.

inana11
18. máj 2023

Pred tehotenstvom C,medzičasom neviem udaje ale odkojila som dve deti,jedného necele dva roky a druhého rok a pól,počas kojenia E a teraz podprsenka D. Ja som mala prsia nízko aj predtým,nie ovisnute ale nízko a teraz ich mam nízko a ovisnute takze ešte nizsie. Vahu mam taku ako pred tehotenstvami,len inak rozloženú🤷‍♀️čo už,brucho polozim na stehna a prsia na brucho… ale bez hlavy a noh som ako Venuša,takze vlastne bohyňa 🤷‍♀️😃

miadi
18. máj 2023

Nech to dopadne akokolvek Hlavne ze su zdrave 😉

silvike
18. máj 2023

Pred tehotenstvami, porodmi a dojcenim pekne Bcko, po troch porodoch a dojceniach ( 1r., 1,5r., 2r.) Take poriadne Dcka. No...nic moc, ja by som brala tie Bcka. Ale uz len plastika pomoze. Zial nie je financ.

silvike
18. máj 2023

@petrahl Tak zrejme to ma suvis. Pri B kosikoch som mala o 20kg menej ako mam teraz pri Dckach.