Viditeľná žila na prsníku: Je to normálne?
Zeny mala som cely den tesnu podprsenku a ked som ju dala dole mala som otlacene az na bokoch. Na lavim oraniku som mala otlacene viac az poamyl bordove. A na tom lavom cecku sa mi zjavila biditelnejsia zila taka do ypsilon. Je pravda ze aa casto kontrolujem neviem ci som to oredtym mala a bola som nato zvyknuta alebo az dnes . Prosim mate to niektora takto? Tehu niesom mam do ms 11 dni
No ved nenos par dni tesnu podprsenku a uvidis ci sa to zmeni a ci je to tym. Viditelne zily na prsiach su ale vacsinou uplne normalne a samy o sebe nic neznamenaju.
@anavixy dakujem krasne za podporu😔😔prave ze vcera som mala
Iba pol dna podprdu a snes cely den stak dufam ze je to len tym
Viditelna zila neznamena asi nic, skor zmena v tkanive, strukture pokozky, hrcka… ale ze vidis zilu je len tenkou pokozkou a tym mechanickym otlacenim
A preboha sprav svojim cickam radost a neublizuj im malymi a zle strihanymi podprsenkami 🥲
@vanilkovazmrzka nie uz nebudem nosit.musim sa zapozerat aby som ju viděla a
Na foto ked sfotim nieje ju vidno . Len ma prekvapilo lebo som nevedela ci som ju tam mala
Ci nie
Pozri, si v strese a teraz sa moc sledujes. Skontroluj to v pondelok a ak sa budes stale obavat ze nieco nie je v poriadku, zbehni k lekarovi
@vanilkovazmrzka dakujem. Ano kontrolujem
Ako mam na oboch po bolu zily
Len na lavom mam aj vpredu a neviem ako som si to nemohla nevsimnut ked vzdy si kukam
Na cecky ked sa idem kupat prezliekat atd

Este ma
Na tej strane aj boli krsna chrbtica