icon

Viditeľná žila na prsníku: Je to normálne?

31. jan 2025

Zeny mala som cely den tesnu podprsenku a ked som ju dala dole mala som otlacene az na bokoch. Na lavim oraniku som mala otlacene viac az poamyl bordove. A na tom lavom cecku sa mi zjavila biditelnejsia zila taka do ypsilon. Je pravda ze aa casto kontrolujem neviem ci som to oredtym mala a bola som nato zvyknuta alebo az dnes . Prosim mate to niektora takto? Tehu niesom mam do ms 11 dni

autor
31. jan 2025

Este ma
Na tej strane aj boli krsna chrbtica

anavixy
31. jan 2025

No ved nenos par dni tesnu podprsenku a uvidis ci sa to zmeni a ci je to tym. Viditelne zily na prsiach su ale vacsinou uplne normalne a samy o sebe nic neznamenaju.

autor
31. jan 2025

@anavixy dakujem krasne za podporu😔😔prave ze vcera som mala
Iba pol dna podprdu a snes cely den stak dufam ze je to len tym

vanilkovazmrzka
1. feb 2025

Viditelna zila neznamena asi nic, skor zmena v tkanive, strukture pokozky, hrcka… ale ze vidis zilu je len tenkou pokozkou a tym mechanickym otlacenim
A preboha sprav svojim cickam radost a neublizuj im malymi a zle strihanymi podprsenkami 🥲

autor
1. feb 2025

@vanilkovazmrzka nie uz nebudem nosit.musim sa zapozerat aby som ju viděla a
Na foto ked sfotim nieje ju vidno . Len ma prekvapilo lebo som nevedela ci som ju tam mala
Ci nie

vanilkovazmrzka
1. feb 2025

Pozri, si v strese a teraz sa moc sledujes. Skontroluj to v pondelok a ak sa budes stale obavat ze nieco nie je v poriadku, zbehni k lekarovi

autor
1. feb 2025

@vanilkovazmrzka dakujem. Ano kontrolujem
Ako mam na oboch po bolu zily
Len na lavom mam aj vpredu a neviem ako som si to nemohla nevsimnut ked vzdy si kukam
Na cecky ked sa idem kupat prezliekat atd