Vkladanie vaginálneho krému
Dobrý večer,mám takú blbý otázku ale skúsim. Som v 36 TT a môj gyn mi vo výbere našiel baktériu proteus mirabilis,najprv som mala lieky na vkladanie (fluomyzin) no aj po tých tam ostal. Tak mi teraz dala vaginálny krém no nech sa snažím ako chcem nejde mi to vôbec s tým aplikatorom. Akonáhle doňho vložím krém a pokusam sa pomaličky vložiť aplikator do seba ,tak ma to neskutocne bolí,čím hlbšie idem tým horšie to je a tým pádom sa ten krém nedostane tam kam by sa mal. Moja otázka znie či neviete ako tej bolesti nejak predísť? Lezim normálne v gyn.polohe,nohy od seba pokrčené ale nemôžem ísť cez bolesť. Prosím nevysmejte ma,nemám skúsenosti s takýmito liekmi.
Za každú normálnu odpoveď ďakujem
mozes skusit natriet aplikator zvonka kremom, ak si este neskusala. bude sa lepsie klzat.
chapem. potom uz len iny aplikator, napr. z liekov ak ti zostal, ale tam zas neviem ci ten krem bude vnutri drzat + to nebude asi spravne mnozstvo... :(

@daranka18 ked to nejde normalne, skus krem dat na prst v odporucanej davke z aplikatora a votriet ho prstom, neni to ziadna hanba a nebudes si predsa blizit s nejakou plastovou kravinou. Alebo ak to naozaj chces s tym aplikatorom, popros partnera o pomoc, urcite by sa vam to nejak podarilo