icon

Volajú výsledky z gynekológie?

21. mar 2022

Ahojte, dnes som si bola u gynekologa po ziadanku na vysetrenie hcg z krvi. Zvyknu oni vysledok volat? Ja som sa pozabudla pri praci, no nikto mi nevolal. Myslela som, ze ked dostanu vysledky zavolaju. Slo o dr. Linkescha z KE
Do rana ma asi porazi.

januska20
21. mar 2022

Viem,že keď robia cytológiu a sú zle výsledky vtedy volajú. Bola si na odber v laboratóriu ?
Ja som raz bola na hcg,ale poslali ma rovno na Kukučínovú a o výsledok som si volala sama o 2 hodiny.

julka29
21. mar 2022

Ja si volam sama o výsledky, ale keď som mala zle výsledky volali oni mne

autor
21. mar 2022

@januska20 ja som bola po ziadanku a na odber som bola rovno tam vo vojenskej nemocnici, takze vysledky budu mat u doktora nie? Citim sa ako vypatlana 😄

autor
21. mar 2022

@julka29 to aj u nas bolo, ze ked vysledky nieco zle, tak volaju oni. Ja som bola na IVF a z centra hcg volali stale oni,
Tak som zaspala na vavrinoch asi

januska20
21. mar 2022

po výsledky chodí sestrička do laboratória osobne..

lalala94
21. mar 2022

Ahoj, tiež chodím k Dr. Linkeschovi. Vo všeobecnosti volá len v prípade, že nebudeš mať dobré výsledky, ak je všetko ok, nevolajú. Sestrička zvykne aj sama upozorniť, že im netreba volať ohľadom výsledkov, lebo sa ozvú aj sami, ak je tam problém. 🙂

autor
21. mar 2022

@lalala94 dakujem za info. V tomto pripade to bolo informativne, lebo sme cez vikend boli na pohotovosti kvoli krvacaniu. Hcg by som mala uz mat vysoke, no na digi teste mam stale 2-3, co nevychadza, takze boli obavy, ze sa prestalo vyvijat. Ja som este nebola na prvej kontrole u doktora, len v centre zatial. Ziadanku mi len sestra v dverach dala, takze asi nebudu vediet, co je dobry/zly vysledok v tomto pripade 😬

lalala94
21. mar 2022

jasné, chápem, v tom prípade by som im cinkla zajtra ráno a vysvetlila situáciu. Sestrička je veľmi milá, určite poradí. Držím palce. 🙂

autor
21. mar 2022

@lalala94 dakujem 🤗

surama
21. mar 2022

Ahoj ja mam tiez Liniescha a oni celkovo vo vsetkom volaju iba ked su zle vysledky. Ked dobre, nevolaju.