Výber antikoncepcie pri migrénach a histamínovej intolerancii
dobry den. chcem sa vas spýtať viete mi poradiť druh oralnej antikoncepcie pri problemoch s migrenami a histaminovou intoleranciou? kedysi som mala jednu ale za 2 tyzdne som mala o 12 kil viac čo sa mi tak strasne zadržiavala voda čo ma teda trapi aj teraz pred menštruaciou niekedy až 4 kila a hned ako ju dostanem ide to zo mna preč
a nechcem to zasa podstupiť. už som po porode a chcela by som to riešiť takto aby som nemusela rozmyslat vzdy ci niečo. dakujem pekne za radu
pozerala som si aj to vlastne všetky druhy ale najviac uspešnost ma klasicka tabletkova a nasla som si neaku yadine že by som sa spytala lekara nato pretože mne aj lieky klasicke robia problemy ako ibuprofen aulin a podobne
dufam že sa o tom bude chcieť rozpravat nektori
len tak odbiju
@maris33 akurát som riešila antikoncepciu s doktorom. Mala som roky Mercilon. Krvácala som pri nej dva niekedy 3 týždne v mesiaci. Dal mi teda druhú a trpela som každý mesiac migrénami, ktoré trvali dva týždne... Odporučil mi vnútromaternicové nehormonálne teliesko a vraj sa mu nestalo aby mu s tým prišla tehotná žena.

@maris33 sice nie oralna ale mozno vnutromaternicove teliesko. Skus kuk recenzie na nete