Vybratie maternice v 35. rokoch
Ahojte som tu nova 😂volam sa Renca mam poblem mam35 r a maju my vybrat maternicu som zufala mam teras velku nadvahu a bojim sa ze bude este vacsia ako ste boly vy natom? Prosim poradte my dakujem
@0907876839 strašne vtipne že prídeš o maternicu.
@0907876839 osobnú skúsenosť nemám, ale mám jednu veľmi blízku osobu s týmto problémom. Čo do samotného zákroku - nadváha môže byť príčinou ťažšieho hojenia pooperačnej rany s prípadnými komplikáciami, ako hnisanie, zápal. Či ale budeš potom naďalej priberať, je už vecou životosprávy. S maternicou to nemá nič spoločné.
@kvetinka1797 dakujem za napomenutie teras dufam ze som dobre napisala kazdy sme neaki dakujem za odpoved
@0907876839 no ,,teras" a ,,neaki" tiez nieje spravne, ked sa uz pytas 🙈
@gabika9878778 ja som sa smiala, ze som nova nie oto ze pridem osvoju zenskost nechapem ako to kazdy berie jednej tu vadi ako pisem jedna sy tu zase mysli ze sa smejem zvlastneho smutku ved ja som len chcela pomoc radu chapete? Nie to aby ste ma ucili pisat alebo aby ste namna utocili ako napisem Boze ak neviete mi pomoct tak nepiste prosim aprepacte ak som sa vas dotkla pisem ako pisem nechce sa mi davat stale okuliare dakujem vam
@0907876839 Ahoj, tak je to smutné že prídeš o maternicu, ale aký dvôvod je k tomu zdrav.?
@vanda323 nadmerne krvacanie och neviem ci pisem aj to spravne dost som sy vytrpela stratou krvi som vela odpadavala anic som nechcela len sa tu popytat ale asy aj to je chyba lebo sa tu jedna pani stale smeje ako pisem och hrozne 😭
@kvetinka1797 Chcete pomoct, poradit, ale opat niekoho urazat? Myslim, ze trosku empatie by vam nezaskodilo...
@gigie24 ved ja som sa vyjadrila na otazku co sa autorka pytala, ze priberanie nema nic spolocne s maternicou 😁 a dalej sa pytala, ze dufa ze uz pise spravne, tak som odpovedala aj nato, ze nie nieje to spravne 🤷 to je urazka? 😂
@janne318 dakujem vam len som sa zlakla uz som aj nato myslela ze nepojdem ale mensruacie mam strasne sylne kusy zrazeniny isli zomna uz ma aj ciststili na zakroku no sama neviem co mam robit astrasne je cakat do mesiaca amyslim stale nato ako to bude vsetko prebiehat proste hrozne preto som sa rozhodla napisat sem ak mate skusenosti podelte sa somnou este raz dakujem.
@kvetinka1797 smutne ako sa smejete zomna ale dakujem vam za odpovede najdite aj vtichto vetach nieco asy vas to bavy som natom velmi zle aj po telesnej stranke avy sa my namiesto pomoci smejete ako pisem joj 😭😭😭
@0907876839 nieje smutne to, ze mi pride smiesne ked dospely clovek neovlada gramatiku, to je proste na smiech prepac 🙈.. a bohuzial ano, aj v tychto vetach mas more chyb 😣 ..je mi luto ze mas zdravotne problemy, ale v prispevku sa pytas len to, ci po zakroku priberies a nato som ti aj odpovedala
@kvetinka1797 presne ste povedali len to som sa pytala ale nie to aby ste ma napomynali ako pisem ja pisem ako chcem budem robit chybi aj nadalej tak mi neodpisujte anenapomynajte ma ako pisem vsak to necitajte radsej a bude vam dobre amne tiez. Tu sa hovory o rade pani, nie ozhadzovani kto ako pise prosim vas nechajte ma uz prosim.
@0907876839 neboj, zvládneš to. Zvládlo to státisíce žien pred Tebou, zvládneš to aj Ty. Len naozaj bude potrebné dobre sa starať o po operačnú ranu. Ženy, ktoré majú silnejšie bruško, zvyknú mať horší priebeh hojenia. Ale to Ťa nestraším ani nechcem stresovať!! Len treba o to proste dbať, čistiť tú ranu niekoľkokrát denne. Držím palce, nech to dobre dopadne.🍀
P. S.: a z rýpaliek, ktoré si sem chodia škrabkať vlastné ego a hojiť komplexy urážaním a ponižovaním druhých, si nič nerob. Ony si zrejme neuvedomujú, že tu môžu byť napríklad aj cudzinky, alebo dysgrafičky. A tiež si asi neuvedomujú, že ich sociálny prejav je trápnejší, než ten Tvoj písomný. 😉
@kvetinka1797 myslím , že vy tiež potrebujete poradiť v SJ , keď už idete niekoho “zhadzovať “ . Napríklad čiarky….😀
Vidim dobre napisane slovo "sy" mne sa snad sniva, verim ze sa mi sniiiiiiiiiivaaaaa
@mirka1988 kludne 😃 uznavam
@janne318 🤗dakujem toto hovori za vsetko.
Ja mám 32 a pred rokom som prišla o maternicu, pribrať som nepribrala, vaječníky mi ponechali 🙂 fungujem úplne ako predtým akurát nemám menštruáciu...
Držím palce 🙂

v 35r nevediet gramatiku, no hanba 😂 ..maternica nema nic s nadvahou ani priberanim, za hormonalne zmeny su zodpovedne vajecniky