icon

Výmena Progestanelle za Prolutex

1. júl 2022

Som po KET a doteraz som brala 3x 200mg progestanelle. Tie mi však nepasovali a dnes mi ich vymenili za prolutex injekcie 2x denne - ráno a večer.
Bude mi táto dávka injekcii stačiť ako náhrada za 3x progestanelle?

mareen1
1. júl 2022

Ano, urcite to staci (pracujem v centre pre liecbu neplodnosti).

autor
1. júl 2022

@mareen1 mám nejaký krčok zmenenej štruktúry, ktorý spôsoboval špinenie po vkladani progestanelle. Dnes mi ho vymenili za injekcie prolutex 25mg.
Trošku som začala pochybovať keď som sa pozrela na krabičku - že len 25mg. A progestanelle majú až 200mg.
Progesteron som brala 3x denne 200mg
Prolutex budem brať 2x denne- 1 injekciu ráno a 1večer.
Takže určite stačí? 🙏

autor
1. júl 2022

@mareen1 čiže od zajtra beriem čisto len prolutex 2x denne a estrofem 3x denne

mareen1
1. júl 2022

Ano, estrofem normalne pokracujte a vymente Progestanelle za Prolutex. Tych 25mg nech vas nemyli, injekcie sa inak vstrebavaju...

mareen1
1. júl 2022

A drzim palce 🍀

autor
1. júl 2022

@mareen1 ďakujem za uzrejmenie 🥰

autor
5. júl 2022

@mareen1 prosím ťa ešte o jednu info.
Beriem 3x estrofem - môžem užívať asocorutin? Neovplyvňuje nejako účinok?
Ak sa môžu užívať súbežne - je potrebné medzi nimi dodržať nejaký odstup alebo je možné užívať ich spolu naraz? Ďakujem

mareen1
5. júl 2022

Mozes, tieto lieky sa neovplyvnuju. Ascorutin spevnuje cievy...

autor
5. júl 2022

@mareen1 super, takže ak užívam estrofem 3x denne - 6:00-14:00-22:00 môžem v tomto čase zapiť aj ascorutin? Ďakujem

autor
8. júl 2022

@mareen1 ahoj, ešte jedna otázka 🙂
Dnes na 10DPT po KET som mala hcg 391. Stále ale špiním, ráno o pol 8 mi v centre pichli dycinone. Domov som dostala lieky dycinone ak by sa to počas víkendu zhoršilo. Dnes o 14:00 som mala po wc čerstvú červenú krv, odvtedy klop klop len hnedé špinenie. Moja otázka znie - dať si dycinone už teraz večer? Alebo počkať ako bude ráno a nasadiť zajtra? Bojím sa aby som niečo nezanedbala.
Na túto možnosť som sa v centre ani nepýtala nakoľko som si myslela, že injekcia pomôže hneď 🤷‍♀️
Ďakujem za radu

autor
8. júl 2022

@mareen1 otázka - či vlastne môžem dnes ešte tabletku keď mi ráno už pichli ?

alion22
10. nov 2022

Ahojte, mám na predaj nové nepoužité balenie Prolutex 25 mg (7ks) expiracia: 02/2024. Som z Bratislavy.

butterfly333
Autor odpoveď zmazal
k.maria
Odpoveď bola odstránená
30lilien30
15. jún 2023

@mareen1 Prosím vás užívanie prolutexu nemôže náhodou následne nejako rozhádzať cyklus? ďakujem za odpoveď.

renata1405
Odpoveď bola odstránená
kijjarka
Odpoveď bola odstránená
evaevkaeva
Autor odpoveď zmazal