icon

Vypadávanie vlasov. Čo mi pomôže?

veronicka612016
11. dec 2017

ahoj, zdravím, viem, že to sem asi nepatrí, ale chcem sa spýtať, čo pomáha na vypadávanie vlasov??

libawet
11. dec 2017

@veronicka612016 no, za vypadávaním vlasov môže byť hocičo, aj nejaká choroba. Ak Ti vypadáva cca 100 vlasov denne, to je ešte v norme, ak je to už oveľa viac, tak môže ísť aj o chorobu alebo Ti chýbajú nejaké minerály, vitamíny, možno si v strese, ten tiež veľmi vplýva na vypadávanie a aj kvalitu vlasov. Zvýš prísun zinku, vitamínu C, záleží aj od stravy, akú ješ a čo ješ. Zvýšenie vypadávania vlasov napr. zaznamenávam aj po prefarbení si vlasov, farba, kt. obalí vlas, ho zaťaží a ten potom ľahšie vypadne.

terezka1947
11. dec 2017

@libawet niečo na tom bude,lebo mne napr.vypadavaju dosť vlásy odkedy farbim...a farbiť musím,hoci sa snažím cca raz za dva mesiace,lebo šediny pribúdajú a tiež neviem,čo s tym

nufiatko
11. dec 2017

@veronicka612016 Chininova voda od znacky Milva , mne po nej narastli novr vlasy a maju aj sampony .

veronicka612016
autor
11. dec 2017

@nufiatko ďakujem za radu 🙂

jozke
Odpoveď bola odstránená
pokojvdusi9
11. dec 2017

Ako viem tak v jeseni a v zime vypadavaju vlasy vo vacsom mnozstve.Je pravda ze niekedy chybaju aj mineraly atd.Mne hodne pomohol Revitalon a stary dobry zihlavovy sampon Dixi ako aj ich vlasova voda.

libawet
12. dec 2017

@terezka1947 no, ja som vydržala asi pol roka si vlasy nefarbiť ( a snažím sa naozaj používať kvalitné farby, no lenže v každej je peroxid vodíka, ak chceme, aby farba aj nejaký ten čas vydržala ) a už šedivé boli dosť, no zároveň som zistila, že boli akoby kvalitnejšie a takmer mi nevypadávali. Aj som rozmýšľala ich tak nechať, lebo sa mi lepšie česali a upravovali do účesu, že teda budem šedivá, no a čo? Veď aj to je farba🙂 Kolegyňa to tu tak urobila, zvolila k tým šedinám aj celkom fajn zostrih a makeup, oblečenie, normálne jej to pristane, tak to zvažujem aj ja....

terezka1947
12. dec 2017

@libawet no,sú typy,ktoré.sediva pristane,ja bohužiaľ nie....ale keby som mala cca 50,možno by som aj nechala...lenže ešte nechcem,vyzerá to veľmi neupravené...farbili mi vlasy v Loreal...spálili....potom v menej známe,vraj nejaká Talianska farba,celkom ok ale ozaj dlho nevydržala....teraz som mala za 2x korela bez amoniaku z drogerky,nie je zle,ale tu umelú vôňu vlasov,brrrr....no snažím sa ozaj farbiť keď je to už nevyhnutné....lebo napr.hena u mňa je úplne krok vedľa.

terezka1947
12. dec 2017

Ale inak,mne sa veľmi páčia cca 50r.damy,pekný strih,sivé vlasy....pekne upravené....určite to aj ja takto nechám.

lapersefona
12. dec 2017

Forcapil tablety + šampón. Kúp si radšej cez internet - je to lacnejšie 🙂

libawet
12. dec 2017

@terezka1947 no ja sa farbím sama, kaderníctva už nie, vždy som mala problém.

aida4
Odpoveď bola odstránená