icon

Vyrážka na vonkajších pyskoch

nikoleta1872011
5. jún 2025

Ahojte. Chcela by som sa opýtať či máte skúsenosť,dnes som zbadala vyrážku na vonkajších pyskoch na ľavej strane.Pozrela som ,nevidím tam hnis len také tvrdé a bolí. Čo by som na to mohla dať? ďakujem za každú radu

Strana
z2
martinmmartin
5. jún 2025

test na syfilis?

balerina2025
5. jún 2025
@martinmmartin

test na syfilis?

@martinmmartin ale zas neprehanajme. moze to byt upchata zlaza..
@nikoleta1872011 raz som to mala, zmizlo mi to

martinmmartin
5. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 testom nic nepokazi a nema o co prist. a ked uz bude u lekara tak sa to lepsie poriesi

viestta
5. jún 2025
@martinmmartin

@balerina2025 testom nic nepokazi a nema o co prist. a ked uz bude u lekara tak sa to lepsie poriesi

@martinmmartin VYriesi.
@nikoleta1872011 nemas doma framykoin? Ak ano, natieraj si to

bessie12
5. jún 2025

@nikoleta1872011 takéto vyrážky mam každý mesiac. Od známej som dostala borovu masť na to a pomohlo.

martinmmartin
5. jún 2025
@viestta

@martinmmartin VYriesi.

@viestta vyriesi slubuje vysledok a finalne uzavretie problemu. Poriesi nechava otvorenu buducnost ked sa na to niekto kukne, urobi co najlepsie vie a nepovedie to ajtak nikam. U mystery pupakov je to pravdepodobne...

viestta
5. jún 2025
@martinmmartin

@viestta vyriesi slubuje vysledok a finalne uzavretie problemu. Poriesi nechava otvorenu buducnost ked sa na to niekto kukne, urobi co najlepsie vie a nepovedie to ajtak nikam. U mystery pupakov je to pravdepodobne...

@martinmmartin vies aky rozdiel je medzi posr*t sa a vysr*t sa?
V slovencine mame iba a len VYriesit alebo priebehove riesit

nikoleta1872011
autor
5. jún 2025
@martinmmartin

test na syfilis?

@martinmmartin nezvyknem striedať partnera... jediný s ktorým mám pohlavný styk je môj manžel...

martinmmartin
5. jún 2025
@viestta

@viestta v Slovencine mame vela nedostatkov a to iba znamena ze ich treba odstranovat kde sa da.

viestta
5. jún 2025
@martinmmartin

@viestta v Slovencine mame vela nedostatkov a to iba znamena ze ich treba odstranovat kde sa da.

@martinmmartin venerologiu mas ako vedlejsiu specializaciu k jazykovede alebo je to naopak?

veselo_neveselo
5. jún 2025
@nikoleta1872011

@martinmmartin nezvyknem striedať partnera... jediný s ktorým mám pohlavný styk je môj manžel...

@nikoleta1872011 nedavaj si na to nic, prejde to aj same, a este usetris za maste. Menej je niekedy viac.

nikoleta1872011
autor
5. jún 2025
@viestta

@martinmmartin VYriesi.

@viestta mám ďakujem za radu

nikoleta1872011
autor
5. jún 2025
@bessie12

@nikoleta1872011 takéto vyrážky mam každý mesiac. Od známej som dostala borovu masť na to a pomohlo.

@bessie12 áno?a tak ísto bolia Vám? Hlavné cítim ten bolesť pri chôdzi..vtedy ma to zabolí

zmrzlinka8
5. jún 2025
@viestta

@viestta jeho definícia sedí aj na posr*t sa a vysr*t sa.
Vysr*t sa "slubuje vysledok a finalne uzavretie problemu".
Posr*t sa nechava otvorenu buducnost ked sa na to niekto kukne" 😀😀

silvike
5. jún 2025
@zmrzlinka8

@viestta jeho definícia sedí aj na posr*t sa a vysr*t sa.
Vysr*t sa "slubuje vysledok a finalne uzavretie problemu".
Posr*t sa nechava otvorenu buducnost ked sa na to niekto kukne" 😀😀

bessie12
5. jún 2025
@nikoleta1872011

@bessie12 áno?a tak ísto bolia Vám? Hlavné cítim ten bolesť pri chôdzi..vtedy ma to zabolí

@nikoleta1872011 áno bolí to. Len raz to skúšala vytlačiť, ale tá bolesť bola neskutočná. Odvtedy bud použijem tu masť, keď ju mam doma alebo to nechám tak, len to hojenie je trochu zdĺhavé. Trvá to minimalne 2 až 3 týždne. Už som mala aj viac vyrážok ako len jednu. Niekedy sú menšie a niekedy veľké. Mam to vždy po menzese.

valiant
5. jún 2025

@nikoleta1872011 ak je to velmi opuchnute a chces urychlit vstrebanie, tak ichtamolova mast. Naniest na gazu(obvaz) dostatocne mnozstvo, prilozit na opuch. Idealne dat aj vlozku, nech to drzi a neposuva sa. A je to mastne, tak pre istotu.
Urychli to vstrebanie. Opakovat rano a vecer aspon.

anavixy
6. jún 2025

@nikoleta1872011 s najvacsou pravdepodobnostou pojde o zarasteny chlp. Nikdy sa ti ti este nestalo? Ani panovi so syfilisom (btv, ak sa nemylim, tak toto nie je prvyraz, co obycajna vyrazka podla neho hned nasvedcovala syfilisu, nahoda?)?
Na taketo zapalene ale este nehnisajuce vyrazky, vredy je urcena gafrova mast s ichtamolom, ichtoxyl.. natries, nechas posobit, idealne prekryt, ale nemusis, vytiahne zapal, hnis. Ked vyrazka hnisa alebo vyhnisa, tak framykoin a/alebo dezinfekcia. Ked sa to bude zhorsovat, rozsirovat, velmi boliet alebo sa to do pondelka nezlepsi, tak navstiv lekara, ci nejde o vacsi absces. Alebo syfilis 😅

alyson29
6. jún 2025
@nikoleta1872011

@nikoleta1872011 ja som tak mala zarastený chlp, bolesť jak sviň 😄 trvalo to asi 2-3 týždne než mi to zmizlo, nevytláčala som

enmery
6. jún 2025
@anavixy

@nikoleta1872011 s najvacsou pravdepodobnostou pojde o zarasteny chlp. Nikdy sa ti ti este nestalo? Ani panovi so syfilisom (btv, ak sa nemylim, tak toto nie je prvyraz, co obycajna vyrazka podla neho hned nasvedcovala syfilisu, nahoda?)?
Na taketo zapalene ale este nehnisajuce vyrazky, vredy je urcena gafrova mast s ichtamolom, ichtoxyl.. natries, nechas posobit, idealne prekryt, ale nemusis, vytiahne zapal, hnis. Ked vyrazka hnisa alebo vyhnisa, tak framykoin a/alebo dezinfekcia. Ked sa to bude zhorsovat, rozsirovat, velmi boliet alebo sa to do pondelka nezlepsi, tak navstiv lekara, ci nejde o vacsi absces. Alebo syfilis 😅

@anavixy Pán so syfilisom😃

simsalabim
6. jún 2025

Upchaty por - pomerne bezna vec. Gafrova mast pomoze vytiahnut hnis na vrch.

nikoleta1872011
autor
6. jún 2025
@alyson29

@nikoleta1872011 ja som tak mala zarastený chlp, bolesť jak sviň 😄 trvalo to asi 2-3 týždne než mi to zmizlo, nevytláčala som

@alyson29 pane bože...mňa to dnes už viac bolí hlavne keď chodím....ja som ešte také nemala a ešte k tomu od dnes mám menzes 😢

nikoleta1872011
autor
6. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 natierala ste to niečím?

nikoleta1872011
autor
6. jún 2025
@bessie12

@bessie12 no dnes mám des ,viac ma to bolí hlavne pri chôdzi....+dnes som dostala menzes tak čistá katastrofa

balerina2025
6. jún 2025
@nikoleta1872011

@balerina2025 natierala ste to niečím?

nikoleta1872011
autor
6. jún 2025
@bessie12

@nikoleta1872011 áno bolí to. Len raz to skúšala vytlačiť, ale tá bolesť bola neskutočná. Odvtedy bud použijem tu masť, keď ju mam doma alebo to nechám tak, len to hojenie je trochu zdĺhavé. Trvá to minimalne 2 až 3 týždne. Už som mala aj viac vyrážok ako len jednu. Niekedy sú menšie a niekedy veľké. Mam to vždy po menzese.

@bessie12 ja od dnes menzes...,ale môže to byť napr.aj od toho lebo som sa oholila pred 3 dňami lebo išla som ku gyn.?

nikoleta1872011
autor
6. jún 2025
@valiant

@nikoleta1872011 ak je to velmi opuchnute a chces urychlit vstrebanie, tak ichtamolova mast. Naniest na gazu(obvaz) dostatocne mnozstvo, prilozit na opuch. Idealne dat aj vlozku, nech to drzi a neposuva sa. A je to mastne, tak pre istotu.
Urychli to vstrebanie. Opakovat rano a vecer aspon.

@valiant ďakujem za radu...idem si kúpiť ten masť.Dnes ešte viac cítim ten bolesť

nikoleta1872011
autor
6. jún 2025
@anavixy

@anavixy ešte som zatiaľ nemala...,ale pred pár dňami dozadu som sa oholila lebo išla som ku gyn .či to od žiletky nemohlo byť?

anavixy
6. jún 2025
@nikoleta1872011

@anavixy ešte som zatiaľ nemala...,ale pred pár dňami dozadu som sa oholila lebo išla som ku gyn .či to od žiletky nemohlo byť?

@nikoleta1872011 moze byt kludne, skus urcite ten ichytol

aktak444
6. jún 2025

U mňa to začalo tiež malým opuchom. Ktorý sa stupňovať,opuchol mi potom cely pisk a mala som aj teplotu. Gynekológ mi predpísal gafrovu mast s ichtamolom. Predtým vyčistiť s Betadine. Keby mi liečba nezabrala tak by mi to rozrezali aby vytiekol hnis. Keď sa ti to bude zhoršovať tak chod radšej aj na pohotovosť,môžeš mať z toho aj otravu krvi.

Strana
z2