Vyrážky okolo genitálií
Zdravím, pred pol mesiacom možno aj viac som spozoroval takéto vyrážky okolo genitálií, vyrážky na nesvrbia, troška sa mi rozšírili, je ich viac. Plánujem ísť budúci týždeň k doktorovi aby sa na to pozrel. Mali ste rovnaký problém, alebo čo to môže byť?
Nemal si pochybný sexuálny kontakt, nechránený?
Nemal si pochybný sexuálny kontakt, nechránený?
@anonym_7adf6d noo mal
Naposledy s priatelkou a predtým s nie priateľkou? môže byt aj nejaká inkubačná doba a niekedy aj dosť dlhšia
Ak sú to molusky veľa šťastia mesiace možno roky bez sexu pokiaľ sa nechces dookola infikovat a aj partnerku/partnerky 🤭😮💨
@patrik84 neskrab si to a nehol sa
Používaj vždy čistý uterák a smer kožné
Vyzerá to ako molusky
Takže kryoterapia , laser a nejaká liečba
Ak sú to molusky veľa šťastia mesiace možno roky bez sexu pokiaľ sa nechces dookola infikovat a aj partnerku/partnerky 🤭😮💨
@anonym_042273 no mňa klepne...
@anonym_042273 no mňa klepne...
@patrik84 veď si pozri ako dlho sa zbavuje molusiek a aj tu na fóre, keď to mávajú deti🫣
Dobre, lekár ti povie,tak žiadna panika
Dôležité je aby to nebolo nič čo ohrozuje zdravie,bez sexu vydržíš a masturbovat s rukavicou a fakt vážne 🤭
@patrik84 veď si pozri ako dlho sa zbavuje molusiek a aj tu na fóre, keď to mávajú deti🫣
Dobre, lekár ti povie,tak žiadna panika
Dôležité je aby to nebolo nič čo ohrozuje zdravie,bez sexu vydržíš a masturbovat s rukavicou a fakt vážne 🤭
@anonym_042273 aktuálne o tom dosť čítam.. ževraj sa to neprenáša len sexom, ale aj koža na kožu, oblečenie, uteráky a somariny. Ževraj sa to lieči pomerne rýchlo, ak sa na to ide správne... 🫣 Čo pozerám fotky tých molusiek tak to vyzerá úplne rovnako, ale budúci týždeň letím smer doktor
Molusky maju moje mladsie 2 deti, starsi uz dlho nemal ziadnu, mladsia ma zas asi 6 ks, idem s nou zas na kozne. Hadam uz druhy rok to tahame.
Molusky maju moje mladsie 2 deti, starsi uz dlho nemal ziadnu, mladsia ma zas asi 6 ks, idem s nou zas na kozne. Hadam uz druhy rok to tahame.
@anonym_a05e9e no čítal som, že stačí jeden pupacik ktorý není vyliečený a kolobeh sa opakuje
@patrik84 hej a to je ten kamen úrazu,že to vieš preniesť hocikde hocijak a nie len sexom,ale keďže ty to máš tam kde máš,preto celibát a daj si aj zvlášť uterak na tvoje prirodzenie a zvlášť na telo
A hneď meň
A tak isto upovedom priateľku
Od exky to nemáš lebo je to dlhá doba,tak si v suchu 😉
@patrik84
Ak su to molusky, tak nám na to lekár odporučil molutrex. Je bez receptu. Moje deti to teraz majú a zaberá. Mizne to. Akurát, že občas môže na začiatku trochu štípať alebo páliť. Ale zas dospelý chlap to lepšie znesie ako male dieťa, či? 😁
@patrik84
Ak su to molusky, tak nám na to lekár odporučil molutrex. Je bez receptu. Moje deti to teraz majú a zaberá. Mizne to. Akurát, že občas môže na začiatku trochu štípať alebo páliť. Ale zas dospelý chlap to lepšie znesie ako male dieťa, či? 😁
@anonym_d3db1d určite áno, dám naňho všetko len aby to odišlo.. 🤣 aj keby to mám páliť horakom
A tak isto upovedom priateľku
Od exky to nemáš lebo je to dlhá doba,tak si v suchu 😉
@anonym_d3db1d
@anonym_042273 tak ale neznamená to, že by mohla byť neverná nie?
@anonym_d3db1d
@anonym_042273 tak ale neznamená to, že by mohla byť neverná nie?
@patrik84 ale veď si nepisal, že niečo také má,iba ze ju pálilo
A keď nič nemá,ty si to musel schytat niekde a potom si ho ochytat
Alebo žeby niečo ona ochytala a potom chytala teba😃
No nemusela chytať nič nevhodné,iba kontaminované 🙂
@anonym_a05e9e no čítal som, že stačí jeden pupacik ktorý není vyliečený a kolobeh sa opakuje
@patrik84 hej a byvaju aj take drobne, ze to najprv tazko spoznas, v tom su zakerne.
@patrik84
@anonym_d3db1d no musim skusit, my chodime na kozne to lyzickou davat prec a nebavi ma to uz. Ale ak to stipe, tak neviem, ako to vydrzi.
@anonym_a05e9e skúsili ste niečo na podporu jmunity?nemyslím také voĺnopredajné,skor napr.Isoprinosine-nám pomohol veĺmi z množstva molusiek neostala žiadna a nič sme neprepichovali ani nič iné nerobili
Chod s tym hned na kozne, nie nezmizne to same a hlavne s nikym nespi kym sa to nevylieci!
@anonym_042273 molusky, tiez som mala skusenosti. Kks mala som 33r.a len tretieto partnera, ktory mi to v plnej nadhere odovzdal. 😬Liecilo sa mi to par mesiacov. Tazko je sa toho zbavit. Žiadne holenie - lebo sa to tym roznasa, je to virusove. Ja som si davala vsetko mozne - sudocrem, propolis.tinktura, olej nobilis tilia ravintsara, ktory je specialne na tieto molusky, asi ten najviac pomohol. Resp.najviac asi imunita. So vsetkym ale treba opatrne, kedze je to v intimnej oblasti. A dezinfikovala som si to lokalne s betadinom.

Molusky