icon

Ako predchádzať vyrážkam po holení?

diana_699
22. júl 2025

Ahojte viete mi poradiť niečo na tieto vyrážky? Stále po holení sa mi urobia a nic nepomáha
Hanbím sa ísť na kúpalisko lebo iné ženy to nemajú

Ako predchádzať vyrážkam po holení?
123profil321
22. júl 2025

@diana_699 ja hneď po holení použijem krém po holení, tento konkrétny, aj penu na holenie mám túto. Ale či ti to aj s odstupom zmierni, neviem

https://www.mojadm.sk/balea-upokojujuci-krem-po...

tanyan
22. júl 2025

Ako si ošetruješ pokožku po holení? Ja mám dobré skúsenosti s balzamom po holení od Nivea (pánsky sensitive) alebo aj detský púder bol pre mňa fajn. A možno by bolo dobré vyskúšať inú žiletku alebo inú penu na holenie alebo gél alebo aký produkt používaš.
V podpazuší som to vyriešila depiláciou (najskôr párkrát vosk, potom už doma strojček).

dorizzz
22. júl 2025

Neviem ti poradiť, iba teda by som sa rada vyjadrila k tomuto celkovo, prečo toto ženy samé sebe robia, nerozumiem tomu. To máš kde vlastne, na stehne v okolí intímnych partií? Čo sa na to nevykašleš a nedáš si šortkové plavky, keď nechceš aby ti bolo vidno ochlpenie? Radšej robiť sama sebe toto, možno si uhnať aj nejakú infekciu len aby som si mohla dať plavky ktoré viac nezakrývajú ako zakrývajú?

diana_699
autor
22. júl 2025
@tanyan

Ako si ošetruješ pokožku po holení? Ja mám dobré skúsenosti s balzamom po holení od Nivea (pánsky sensitive) alebo aj detský púder bol pre mňa fajn. A možno by bolo dobré vyskúšať inú žiletku alebo inú penu na holenie alebo gél alebo aký produkt používaš.
V podpazuší som to vyriešila depiláciou (najskôr párkrát vosk, potom už doma strojček).

@tanyan skúšala som rôzne žiletky aj vodu po holení mužskú aj s dm krémy po holení a nic nepomáha

tanyan
22. júl 2025
@dorizzz

Neviem ti poradiť, iba teda by som sa rada vyjadrila k tomuto celkovo, prečo toto ženy samé sebe robia, nerozumiem tomu. To máš kde vlastne, na stehne v okolí intímnych partií? Čo sa na to nevykašleš a nedáš si šortkové plavky, keď nechceš aby ti bolo vidno ochlpenie? Radšej robiť sama sebe toto, možno si uhnať aj nejakú infekciu len aby som si mohla dať plavky ktoré viac nezakrývajú ako zakrývajú?

@dorizzz Keby si mala dlhé tmavé chlpy, tak by si porozumela. 😉 Okrem toho, keď sa pri chôdzi stretávajú ochlpené stehná, tak tá zaparenina tiež nie je príjemná.

tanyan
22. júl 2025
@diana_699

@tanyan skúšala som rôzne žiletky aj vodu po holení mužskú aj s dm krémy po holení a nic nepomáha

@diana_699 Skús ten púder so zinkom. Odporúčam aj krém Dermazin - obsahuje koloidné striebro, takže pomáha aj predchádzať zápalom.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/der...
Liek obsahuje liečivo sulfadiazín vo forme striebornej soli. Používa sa na prevenciu a liečbu infekcií.

123profil321
22. júl 2025
@tanyan

@dorizzz Keby si mala dlhé tmavé chlpy, tak by si porozumela. 😉 Okrem toho, keď sa pri chôdzi stretávajú ochlpené stehná, tak tá zaparenina tiež nie je príjemná.

@tanyan zaparenina je aj pri oholených 😃😃

dorizzz
22. júl 2025
@tanyan

@tanyan mám také chlpy a aj tak nerozumiem, za to že som žena nemusím sama sebe toto robiť, ani by som nerobila, mám tiež citlivú pokožku a za mňa neholiť sa je pri takej pokožke lepšie

doriiis
22. júl 2025
@dorizzz

@tanyan mám také chlpy a aj tak nerozumiem, za to že som žena nemusím sama sebe toto robiť, ani by som nerobila, mám tiež citlivú pokožku a za mňa neholiť sa je pri takej pokožke lepšie

@dorizzz .....a čo má chodiť chlpatá?
Autorka...bez urážky,ale tvoje vyhadzane nohy nebudú nikoho zaujímať.Neviem kedy si bola naposledy na kúpalisku ale vidíš tam oveľa horsie veci ako toto.A ľudia v pohode funguju

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_c018f7
22. júl 2025

Tiež by som rada vedela ako to riešiť. Niektoré komentáre sú také že -_- Akože predstavte si že máte 20 a tmavé ochlpenie zasahuje z intímnych partií až na stehno. Neviem komu by to bolo jedno a len tak sa prechádzal pri vode. Alebo si to chcete dať preč a nech robíte čo robíte vytvoria sa takéto vyrážky
@autorka chápem ti úplne a držím palce

dorizzz
22. júl 2025
@doriiis

@dorizzz .....a čo má chodiť chlpatá?
Autorka...bez urážky,ale tvoje vyhadzane nohy nebudú nikoho zaujímať.Neviem kedy si bola naposledy na kúpalisku ale vidíš tam oveľa horsie veci ako toto.A ľudia v pohode funguju

@doriiis nemusí, ale aj môže, chlapi chodia chlpatí bežne a nerieši to nikto, a existujú aj šortky na kúpanie

doriiis
22. júl 2025
@dorizzz

@doriiis nemusí, ale aj môže, chlapi chodia chlpatí bežne a nerieši to nikto, a existujú aj šortky na kúpanie

@dorizzz ....ale ženy nie su muži.Su ženy,ktoré na sebe neznesú ani jeden chlp.Aj ja patrím medzi ne.A mám tu smolu,že mám chlpaté ešte aj kolená a som prirodzená bruneta.Takze si holim a používam Lumeu úplne vsade

dorizzz
22. júl 2025
@doriiis

@dorizzz ....ale ženy nie su muži.Su ženy,ktoré na sebe neznesú ani jeden chlp.Aj ja patrím medzi ne.A mám tu smolu,že mám chlpaté ešte aj kolená a som prirodzená bruneta.Takze si holim a používam Lumeu úplne vsade

@doriiis Ak ti to vyhovuje je to v poriadku, takisto ako je v poriadku ak nejakej inej žene jej ochlpenie nevadí a rozhodne sa žiť a chodiť chlpatá

simsalabim
22. júl 2025
@diana_699

barka1
22. júl 2025

Ja som spokojna s depilacnymi kremami.

haanovajana
22. júl 2025

Ja si dávam olej pre bábätka,keď idem holiť.

anonym_b18dba
22. júl 2025

@diana_699 kup si pánske modré Gillette blue 3 plus a holit iba v smere rastu.

emily_88
5. aug 2025

Ja som okolie bikin vyriesila laserom a nelutujem.