Vyšetrenie moču počas menštruácie
Mam ms a bolest krizov. Co ak su to oblicky? Akoby mi aj teplota stupala. Ako mi mudr vie vysetrit moc pocas ms?🙈
Nie. Výsledky budú skreslené. Bude krv v moči z MS
Poriadne sa osprchuj a daj si tampón. Ale keby ťa boleli obličky, vedela by si to. Totižto nebolia v oblasti krížov. Zvyčajne je prítomná aj vysoká horúčka.
Jedine ak by ta cievkoval. Mal by sterilný moc
Poriadne sa osprchuj a daj si tampón. Ale keby ťa boleli obličky, vedela by si to. Totižto nebolia v oblasti krížov. Zvyčajne je prítomná aj vysoká horúčka.
@denkabemommy vazne a kde bolia, stale som myslela ze krize.
Treba aby moc poslal na kultivaciu, tam zistia vsetko potrebne. Priamo urologicka mi to hovorila ze je blbost si mysliet, ze to bude skreslene, alebo sa neda zistit co sa deje
@denkabemommy vazne a kde bolia, stale som myslela ze krize.
@balerina2025 cca v strede chrbta a je to taká nepríjemná, otravná bolesť. 🙂
@balerina2025 cca v strede chrbta a je to taká nepríjemná, otravná bolesť. 🙂
@denkabemommy hmmmm
Tak z krvi urobit CRP
@denkabemommy hmmmm
@balerina2025 nevedela som tiež, že je to v takom mieste. Kým som neskončila so sepsou a adrenalínom v žile 🙈.. lebo však nejdem k Dr kvôli tomu, že ma bolí chrbát 😂.
@denkabemommy tak ja som mala zapal obliciek bez teploty, bolest v dolnej casti chrbta, az do noh to slo...
@balerina2025 nevedela som tiež, že je to v takom mieste. Kým som neskončila so sepsou a adrenalínom v žile 🙈.. lebo však nejdem k Dr kvôli tomu, že ma bolí chrbát 😂.
@denkabemommy horucku nemam a ani zvysenu. Z coho sepsa?😩😔
@denkabemommy tak ja som mala zapal obliciek bez teploty, bolest v dolnej casti chrbta, az do noh to slo...
@martinkatinka uuuf.. som 2.den ms🙈
A mas nejake neprijemne pocity pri moceni?
Doma mas daco na zapal moc.ciest volnopredajne? Prip.aj praslicku?
Tak mna pri ms uplne bezne bolia krize. Brucho takmer nic, ale chrbat, bolesti podobne slabym kontrakciam. Mas aj problemy pri moceni?
určite budú výsledky skreslené. Ja som tak bola 2x na preventívke, že mi už končila MS, mala som už len špinenie a zakaždým vyšli zlé výsledky. Opakovaný odber už bol ok

noo to je dost tazko. akoze krv tam bude tak ci onak ale pozrie aspon ine parametre, kreatinin bielkoviny....