Výtok bez menštruácie: Je to normálne?
Dobrý deň! Chcela by som sa uistiť či je táto vec normálna alebo by som mala zájsť k doktorovi? Pár mesiacov dozadu som dosiahla vek 14 rokov. Výtok mám každý deň už asi rok, rok a pól, neviem presne. Menzes som ešte nedostala, prsia tiež skoro nemám žiadne ale ochlpenie už mám všade.Ak by mi niekto vedel poradiť, bola by som veľmi vďačná.
Aký výtok? Priesvitný, biely, zelený, hnedý? Smradlavy, bez pachu? Hustý, riedky?
@bernadettnovakova ja som na tom bola ako ty. Tiez malicke prsia a ochlpenie bolo. Menstruacia mi prisla prvykrat v 15,5 roku. Takze este vyckaj. Blizis sa tam. 👍
Ja som mala ako ty a potom som dostala pred 15 narodeninami a mam pravidelnú každý mesiac. Do 17tixh je normálne keď nemáš. Ak sa ti nezdá povedz mame a choďte na gynekológia.
@sisska96 Kedy ako, ale väčšinou ho mám priesvitný, no zelený a hnedý ho nemám vôbec... Smradľavý výtok tiež nemám a niekedy je hustejší, niekedy riedší takže presne povedať neviem.
@ronie338 Na gynekológiu podľa mňa ešte mám čas.Keďže som chudšej postavy a tým pádom aj menej kíl na svoj vek, sa dá čakať že ho dostanem neskôr.
@bernadettnovakova Tak podľa mňa je to normálna vec. Dospievaš a pracujú hormóny. Pravdepodobne čoskoro dostaneeš aj menzes
Autorka, to je tvoje meno? Bernadett Nováková? Ak ako zmeň si ho...takéto témy netreba písať pod vlastným menom
Dá sa písať anonymne, keď zasketnes pri písaní témy, že nechceš zverejniť meno.

mama ti co na to povedala?