icon

Výtok zmenil farbu, je potrebné ísť ku gynekológovi ?

teri1912
9. dec 2019

Ahojte. Som tu nová tak neviem či dobre píšem. Ale potrebovala by som čím skôr poradiť aby som vedela či sa radšej objednať ku gynekológovi alebo to nebude nič vážne... mám problém z vytokom. Mám ho každý deň okrem menštruácie a teraz posledný deň ho mám úplne inakši ako vždy.. je naťahovaci a biely. (Proste ako taký sopel) prepáčte za vyjadrenie.. neviem z čoho to môže byt tak ďakujem za každú odpoved dúfam to nebude nič vážne 😊

marinecka95
9. dec 2019

@teri1912 tento popis zodpovedá ovulačnému hlienu 🙂 nič hrozné sa asi nedeje .. ak máš obavy - smer gynekológ (môže sa jednať o infekciu alebo čokoľvek iné)

teri1912
autor
9. dec 2019

@marinecka95 ďakujem veľmi pekne... nikdy som to nemala a hygienu dodržiavam tak nwm z čoho to je 😞

marinecka95
9. dec 2019

@teri1912 ovulačný hlien je naťahovací biely alebo priesvitný .. ak by mal inú farbu (žltá, zelená) tak môže značiť problém. Ak ťa nič nesvrbí a nejako zvláštne nepáchne tak sa podľa mňa nič nedeje

teri1912
autor
9. dec 2019

@marinecka95 nie nepáchne . Je iba biely.. a zľakla som sa lebo nikdy som to pred tým nemala... môže to len tak sa meniť ako myslím konzistenciu toho

marinecka95
9. dec 2019

@teri1912 áno môže - v priebehu cyklu sa hlien mení. Niektorá žena ho má viac, niektorá menej a niektorá ho ani nespozoruje.

teri1912
autor
9. dec 2019

@marinecka95 veľmi pekne ďakujem za odpovede 😊