Vyvolanie menštruácie u gynekologičky
Ahojte dávate si/dali ste si niektorá vyvolať menštruáciu u ženskej? Chcem tak urobiť kvôli dovolenke tak by som sa chcela niečo spýtať 😃
@martinka13 podáva sa injekcia?
@jessx mne dali injekciu
@martinka13 kam sa prosím pichá nie je nejaká extrémne bolestivá ?😂
@jessx neznasam injekcie, ale bolo to ok. lenze nevies kedy ms pride po nej. mne vyvolavali viackrat a stalo sa, ze prisla za 7 dni, inokedy 14 dni a raz az za 16 dni
@jessx aspoň u môjho ženského ti nepichne skôr vyvolávačku keď ti nemeškaju viac ako dva týždne . Agolutin nefunguje na princip že tak tetaz chcem skôr menzes kvoli dovolenke tak mi ho pichnite. Podáva sa až keď naozaj menzes mešká . Asi Ti dá tabletky ako pisu baby vyššie na oddialenie ale porozmyslaj , či ti to za to stojí. Jedno aj druhé je pekne svinstvo čo sa týka hormónov 😒
@jessx vrchná časť sedacieho svalu. Nič som necitila 😀
@e1i ak ri robila sono, mozno videla, ze endometrium je sekrecne a vysoke a MS sa blizi
@janetinka27 vtedy nerobila, ani som s dr nebola iba som prisla a vlastne mi povedala ze mam dojst v piatok. Bol vtedy utorok prvy raz a na druhy den mi dosli.
@e1i rozhodla dobre, usetrila ta progesteronovej naloze 😀
@janetinka27 ja viem. Vtedy som isla preto ze sme planovali ket a chcela som si potom nasadit utrogestan aby sa mi nestalo ze by mi chodil hajbuj nadalej ako pred porodom. Neboj s hormonami a liecbou neplodnosti som si uzila svoje. Viem co vsetko to obnasa a s dr sa bavime ako rovny s rovnym
@e1i rozumiem ti. som na tom podobne, v spajzi mam hormony na polickach 😀
@janetinka27 ja sa teraz uz len vypchavam progesteronom nech tam maly cusi do terminu a neponahla sa ako jeho sestra
@e1i drzim vam palce, nech ste zdravi 😍

Ja minulý cyklus, ale z dôvodu že mi už 2 cykly vynechali.