icon

Vyvolanie menštruácie u gynekologičky

jessx
30. júl 2022

Ahojte dávate si/dali ste si niektorá vyvolať menštruáciu u ženskej? Chcem tak urobiť kvôli dovolenke tak by som sa chcela niečo spýtať 😃

martinka13
30. júl 2022

Ja minulý cyklus, ale z dôvodu že mi už 2 cykly vynechali.

patus_2
30. júl 2022

@jessx skôr ti dá lieky na posunutie ms. Ale aj v jednom aj v druhom prípade ti to môže/nemusí rozhádzať cyklus a hormóny.

jessx
autor
30. júl 2022

@patus_2 nie injekciu ? Mne menstruacia každý mesiac meskava týždeň-dva a preto si ju neviem ani na dovolenku presne vypočítať, no som si istá že ju presne tam dostanem.myslela som že ta injekcia funguje tak, že sa poda v čase pred menštruáciou aby sa dostavila

jessx
autor
30. júl 2022

@martinka13 podáva sa injekcia?

martinka13
30. júl 2022

@jessx mne dali injekciu

jessx
autor
30. júl 2022

@martinka13 kam sa prosím pichá nie je nejaká extrémne bolestivá ?😂

e1i
30. júl 2022

@jessx agolutin na vyvolanie ms sa dava ak ms mešká. Je to olejova injekcia do zadku. Boliet preto bolí. Ak nechces ms na dovolenku, posuva sa tbl noretisteronom

janetinka27
30. júl 2022

@jessx neznasam injekcie, ale bolo to ok. lenze nevies kedy ms pride po nej. mne vyvolavali viackrat a stalo sa, ze prisla za 7 dni, inokedy 14 dni a raz az za 16 dni

nika11103
30. júl 2022

@jessx aspoň u môjho ženského ti nepichne skôr vyvolávačku keď ti nemeškaju viac ako dva týždne . Agolutin nefunguje na princip že tak tetaz chcem skôr menzes kvoli dovolenke tak mi ho pichnite. Podáva sa až keď naozaj menzes mešká . Asi Ti dá tabletky ako pisu baby vyššie na oddialenie ale porozmyslaj , či ti to za to stojí. Jedno aj druhé je pekne svinstvo čo sa týka hormónov 😒

e1i
30. júl 2022

@nika11103 mne by tiež pichala az pri min. 2tyzdnovom meškaní

Teraz sice neriešim lebo som tehotna ale ked som sa odhodlala ist ked som mala v októbri a bol január a nic tak som isla. Samozrejme neviem preco ma objednala o 3 dni a vtedy uz ani nemusela pichat lebo medzitym došla.

martinka13
30. júl 2022

@jessx vrchná časť sedacieho svalu. Nič som necitila 😀

janetinka27
30. júl 2022

@e1i ak ri robila sono, mozno videla, ze endometrium je sekrecne a vysoke a MS sa blizi

e1i
30. júl 2022

@janetinka27 vtedy nerobila, ani som s dr nebola iba som prisla a vlastne mi povedala ze mam dojst v piatok. Bol vtedy utorok prvy raz a na druhy den mi dosli.

janetinka27
30. júl 2022

@e1i rozhodla dobre, usetrila ta progesteronovej naloze 😀

e1i
30. júl 2022

@janetinka27 ja viem. Vtedy som isla preto ze sme planovali ket a chcela som si potom nasadit utrogestan aby sa mi nestalo ze by mi chodil hajbuj nadalej ako pred porodom. Neboj s hormonami a liecbou neplodnosti som si uzila svoje. Viem co vsetko to obnasa a s dr sa bavime ako rovny s rovnym

janetinka27
30. júl 2022

@e1i rozumiem ti. som na tom podobne, v spajzi mam hormony na polickach 😀

e1i
30. júl 2022

@janetinka27 ja sa teraz uz len vypchavam progesteronom nech tam maly cusi do terminu a neponahla sa ako jeho sestra

janetinka27
30. júl 2022

@e1i drzim vam palce, nech ste zdravi 😍