Zápach po sexuálnom styku
Dobrý večer. Stala sa mi taká vec. S priateľom po styku som sa utierala a zacítila som úplne jemný zápach cesnaku. Nie je to prvý krát, ale on nič necíti . Občas som to už cítila po styku ale inak nemám vôbec žiadne problémy. Žiadny zápach, výtok ani nič mimo normy nemávam. Môže to byť pH alebo to môže súvisieť s jedlom? Iba by ma zaujímalo čím to môže byť alebo či máte skúsenosti.
No ak idete bez ochrany, tak spermie napachnu divnými vecami. Napr. ryby, cesnak to sú také najvýraznejšie "vône".
aj pocas styku sa uvolnuje mierne male mnozstvo z penisu nejde len o konecne vybrcholenie cize by som si aj tak davala pozor 🙂
@cubo2
@minesasubu
Ja tak fungujem už viac ako 30 rokov a mám "iba" tri plánované deti. 😆
Keď niečo neviem,tak to nerobím. Ja tiež nerobím napr klobásky... 😉
@minesasubu áno to viem. Počula som už kade čo. Môžu to byť kvapky lásky, môže to byť čokoľvek.
@cubo2 neplač. Tak som to nemyslela. Viem, že sa môže uvoľňovať a nespím s cudzím ale s mojim mužom tak neviem prečo by som mala byť slobodná mamička. Veď my poznáme riziká 🙂 len vyslovene neplánujeme. Čo sa stane sa stane
@cubo2 len ma táto vec prekvapila, že citim práve cesnak . Nie to že sa vylučuje semeno :D

Dobey den , pouzivate kondom ? nakolko niekedy mozu byt aj spermie citit