Zapáchajúci penis a obriezka
Včera o 20:36
Dost intimna téma pre mužov (a možno aj ženy partnerov), ktorí majú obriezku. Bojujem so zápachom penisu, lebo si ho neviem poriadne umyť (dôvodom je fimoza). Zlepšila sa vám po obriezke úroveň hygieny? Zbavili ste sa nepríjemného zapachu penisu?
v tomto pripade rozhodne obriezka. cim skor tym lepsie. uz vcera bolo neskoro. uvidis sam ze to bude sto a jedno ak mas tento problem. ved to aj pri sexe musi byt nanic. navyse nie uplne bezpecne. chlape nerob drahoty a chod.

Som žena obrezaného muža a úroveň hygieny je 100%, lebo už sa nemá kde držať to, čo tam nemá byť. Po obriezke všetko funguje rovnako ako predtým, čo sa týka intimity, nemáš sa čoho báť. Ja osobne som si musela na to chvíľku zvyknúť, lebo to bol môj prvý obrezaný penis v živote a zo začiatku mi tam ten roláčik trochu chýbal😁, žaluď v okolí uzdičky mal pred obriezkou trošku jemnejšiu pokožku, ale tento rozdiel cítim len jazykom. No ospravedlňujem sa za úprimnú odpoveď, ale radšej si to daj spraviť, lebo so smrdlavým pipíšom ktorá s tebou bude chcieť niečo mať? A odporučím ti nepoužívaj maste s kortikoidmi dlho, ono to na chvíľku pomôže, ale tie kortikoidy ako keby robili pokožku krehkou, čiže v závere sa to aj tak vždy zas dotrhá a si v jednom kole. Skús Pinďa masť, ale podctivo každý deň mazať. Nie je to len o zápachu, ale o možných infekciách, potom o prenášaní toho na partnerku a zapálený oný tiež nie je bohvie čo. Ja to poznám, môj to riešil tiež asi rok, kým sa konečne odhodlal a nechápem to, tak dlho byť v nepohodlí, niektoré veci sa nevyriešia samé. Ničoho sa neboj, zvládneš to a budeš mať pokoj.