Zápal močových ciest
Ahojte. Skončila som na pohotovosti kvôli tomu ze som nicoho nic cikala krv aj zrazeniny, dosť veľa ako pri menstruacii, na toaletnom papiery som mala tiez dost krvi len s tým rozdielom ze tato bola úplne čisto červená. Mali ste niečo také pri zapale moc ciest ci sa obávať niečoho horšieho.
Bolesti mam hlavne v podbrusku po bokoch a krízovej oblasti, tiez nechuty pocit zo spodu. Urobili mi utz obliciek i mechúra taky rýchly možno minútový, prehmatali brucho a poslali s monuralom domov. Keďže je to 4 deň a nezlepší sa to začínam sa stresovať resp zlepšilo na 2 deň a po 2 dávke atb som tam kde som bola predtým. 😒. Zajtra mam ísť k VL tak chcem troska upokojiť....
Ja som to mala minulý mesiac lenze som tehotna takze som.isla.na gyn kedze.tiez.som mala.krv len som nevedela z coho...az potom ze močové cesty plus bolesti som.mala bezne takze som vôbec netusila.ze to moze z toho
Ale dala.mi gyn. Antibiotika a preslo to.hned našťastie
@zuzkaa1991 ake atb?
Suprax
Mala ,dosť často ,antibiotiká a veľa vody
Uzivas Monural spravne, takym sposobom, ako je odporucane v PL?
Uzivas Monural spravne, takym sposobom, ako je odporucane v PL?
@anavixy áno

Ja som to mala minulý mesiac lenze som tehotna takze som.isla.na gyn kedze.tiez.som mala.krv len som nevedela z coho...az potom ze močové cesty plus bolesti som.mala bezne takze som vôbec netusila.ze to moze z toho
Ale dala.mi gyn. Antibiotika a preslo to.hned našťastie