icon

Zápal močových ciest: Ako ho rozpoznať a liečiť?

30. dec 2024

Ahojte toto sa mi stáva vždy po dobrati medoclavu. Dobráka som pred vianocami a ja mám potom také akoby nutkanie stále chodiť na wc. Ale mám pocit že sa mi to stáva aj pred ms tu mám dostať v piatok. Keď som pred rokom bola doniesť moč pri takom pocite mala som zvýšené leukocyty nič iné dali mi monural potom biseptol. Ale teda mňa nič pri močení neboli jedine hrozne kríže ale tie má bolia celý rok. A v noci idem tak raz na wc čo som nechodila vôbec a cez deň častejšiem včera som si doma skontrolovala moč tými papierikmi jedine čo tam mohla byť odchýlka bolo ph 7 asi. Ale ani krv som tam nepostrehli nič...môžem mať zápal či nie. Alebo to.moze byť gynekologické? Dva dni dozadu som po sexe na druhý deň trochu krvácala. Mám len taký trošičku tlak v podbrušku ako keď sa chce ísť na wc aj keď sa mi ani nechce. Čo si dávať doktorka nerobila ísť s tým k inému sa mi nechce hlavne keď nemám ani bolesti a keď mám pocit že to mávam pred ms. Viac sa sledujem odkedy som si tu písala s jednou mladou ženou s rakovinou mechúra.

autor
30. dec 2024

Ešte dodám že mňa chrbát boli nonstop mám.problem s platnička mi ale teraz neviem ani či má bolí chrbát alebo brucho taký tlak

autor
30. dec 2024

Teraz rano

tanika
10. aug 2025

Ahoj poprosím viem ze je to dávnejšie či si mala problem ako si vtedy dopadla s močákmi ci to boli platničky tiez toto teraz riesim …. V piatok sim bila s močom v labaku moc negativny ziadne leuko ani bielkoviny ani hnis nic … a kríže bolia … moze to byť z tej platničky ???? Obvodna mi pre pripad poobede po tefef. predpísala monural 2 balenia lebo ide na dovolenku . tak neviem čo spraviť … podbruško nebolí. Mám pocit ze troska obcas sa vyčuram a potom po chvíľke idem troska dočurať . Ale moč bol uplne cisty . Tak ja neviem ked vyberiem po sebe 5-10 injekcii movalisu je dobre ale o 3 tyzdne krize a kostrč ma boli nemozem lezat na chrbate . 🥲 boli tlači . Do nôh nastastie nic nevystreluje. Su to tie platničky ci mocaky oblicky ??? Dik za info ako si dopadla.