icon

Zápal po potrate

dyrberg
14. jan 2012

ahojte prekonali ste zapal po potrate endometritidu ?

pietrula
22. dec 2022

@dyrberg Ahoj, pozeram, ze ti nik neodpovedal. Ako si to mala nakoniec? Mne po cisteni spustenom tabletkou to prebehlo to ultra hladko - nakoniec, Dr. dnes ze vsetko "podstatne" odislo, comu neviem, ci uplne rozumiem. Vraj ani hCG netreba premeriavat, pricom je to bezna zalezitost a on nemoze vidiet mikroskopicke zbytky placenty, ktore mozu narobit velky problem. Po tom strese, co som si zazila par dni dozadu, sa mi vratila nedostatocne doliecena choroba (hrdlo, priedusky), vyskocila mi brutalne teplota, hoci ja teplotu nikdy nemavam, pri ziadnej viroze/zapale dych. ciest, aj ked mi je naprd (jedine pri crevnej mi zvykne). Preto mi tak napada, ci to nemoze byt zapal maternice. Plod bol vo mne mrtvy max 6 dni, co nie je vela, mavaju baby aj 2-4 t. Vdaka

janinamojka
22. dec 2022

@pietrula mas aj bolesti podbruska??

pietrula
22. dec 2022

@janinamojka zatial nie 🙏

janinamojka
22. dec 2022

@pietrula nie som lekár,ale prekonala som to a začalo to hlavne bolesťami v podbrusi, také netypicke bolesti..a neskôr teplota,únava hrozna..Možno len ozaj následkom veľkého stresu co si prežila,sa oslabil celý organizmus a telo reaguje inak aj na bežnú virozu, teraz je toho vsade veľa.

pietrula
22. dec 2022

@janinamojka Ake ATB ti dali?

janinamojka
22. dec 2022

@pietrula to si už presne nepamätám,bola som aj na čistení ..