Zápal po potrate
14. jan 2012
ahojte prekonali ste zapal po potrate endometritidu ?
@pietrula mas aj bolesti podbruska??
@janinamojka zatial nie 🙏
@pietrula nie som lekár,ale prekonala som to a začalo to hlavne bolesťami v podbrusi, také netypicke bolesti..a neskôr teplota,únava hrozna..Možno len ozaj následkom veľkého stresu co si prežila,sa oslabil celý organizmus a telo reaguje inak aj na bežnú virozu, teraz je toho vsade veľa.
@janinamojka Ake ATB ti dali?
@pietrula to si už presne nepamätám,bola som aj na čistení ..

@dyrberg Ahoj, pozeram, ze ti nik neodpovedal. Ako si to mala nakoniec? Mne po cisteni spustenom tabletkou to prebehlo to ultra hladko - nakoniec, Dr. dnes ze vsetko "podstatne" odislo, comu neviem, ci uplne rozumiem. Vraj ani hCG netreba premeriavat, pricom je to bezna zalezitost a on nemoze vidiet mikroskopicke zbytky placenty, ktore mozu narobit velky problem. Po tom strese, co som si zazila par dni dozadu, sa mi vratila nedostatocne doliecena choroba (hrdlo, priedusky), vyskocila mi brutalne teplota, hoci ja teplotu nikdy nemavam, pri ziadnej viroze/zapale dych. ciest, aj ked mi je naprd (jedine pri crevnej mi zvykne). Preto mi tak napada, ci to nemoze byt zapal maternice. Plod bol vo mne mrtvy max 6 dni, co nie je vela, mavaju baby aj 2-4 t. Vdaka