Zdravotné ťažkosti po menštruácii a ich možné príčiny
Ahojte, neviem čo mi je a potrebujem sa poradiť. Problémy začali niekedy v utorok/stredu, po menštruácii. Začala som byť nervózna, nahnevaná, všetko ma nazlostilo, toto trvá dodnes. Potom začali problémy so žalúdkom - bolo mi zle od žalúdka, nevoľnosť, pálenie v tom trojuholníku hore, tak som si pridala ozzion, ktorý beriem v prípade potreby. Pridalo sa nafukovanie, vetry. Potom ma začala bolieť hlava, krk, ešte sa znížil môj nízky tlak 95/65, závraty, točenie hlavy. Včera večer ma už začali bolieť ruky aj nohy a celé telo mi akokeby vibrovalo. Nevedela som zaspať z toho, absolútne nekľudný organizmus. Zobrala som magnézium a nič. Buší mi srdce. Zadýchavam sa a aj pri chôdzi. Neviem sa sústrediť, nefunguje mi hlava. Páli ma na hrudníku a mám extrasystoly srdca. Dnes som mala pocit na chvíľu, že sa zbláznim, že naozaj mi prepne. Teraz otázka - trpím dlhodobo PPP, môže to byť z toho? Má niekto podobnú skúsenosť?
Pravdaže, každý tretí človek má do určitej miery nejaké psychiatrické problémy.
@zmrzlinka2021 chápem, ak sú to úzkosti alebo depresie. Ale tie fyzické nevoľnosti mi robia starosti.
Je dost pravdepodobne, ze to suvisi s PPP. Ak tym trpis dlhodobo, urcite mas nedostatok vitaminov, mineralov, traviace tazkosti, ale nie su neobvykle ani srdcovo-cievne problemy, unava, zapaly pazeraka atd.. Predsa len je to obrovska zataz pre organizmus.
Co je PPP? Vdaka
@zmrzlinka2021 chápem, ak sú to úzkosti alebo depresie. Ale tie fyzické nevoľnosti mi robia starosti.
@anonym_autor tie fyzické problémy môžu mať problém v psychike.
Máš milión ľudí čo roky chodia po lekárov ako im je zle, ale žiadne vyšetrenie nič nepreukázalo a odmietajú psych problém. Takže investujú do šarlatánov a trpia.
Je dost pravdepodobne, ze to suvisi s PPP. Ak tym trpis dlhodobo, urcite mas nedostatok vitaminov, mineralov, traviace tazkosti, ale nie su neobvykle ani srdcovo-cievne problemy, unava, zapaly pazeraka atd.. Predsa len je to obrovska zataz pre organizmus.
@majka36912 práveže chodím na pravidelné kontroly a odbery, a som na tom ok. Minerály, odber krvi v poriadku, práveže mám vyšší cholesterol a nevyzerám ako človek s PPP, skôr mám menšiu nadváhu. Ale zápal žalúdka a pažeráka mám v podstate konzistentne.
Nemyslis skor poruchy prijmu potravy? Kedze spominas nadvahu?
Nemyslis skor poruchy prijmu potravy? Kedze spominas nadvahu?
@simsalabim ten kto vie, tak vie o co ide a kto nevie, nepotrebuje to vediet.
@simsalabim ten kto vie, tak vie o co ide a kto nevie, nepotrebuje to vediet.
@anonym_autor pekne sprostá odpoveď dik.
@mk1111111111 ma anorexiu
@anonym_c5fa4c to je teda “cool” to nazyvat public private partnership 🙈🤣
@anonym_c5fa4c to je teda “cool” to nazyvat public private partnership 🙈🤣
@simsalabim no ved úplne od veci 🙈
To vyzerá skôr na infarkt.
@anonym_autor pekne sprostá odpoveď dik.
@anonym_c5fa4c nemáš za čo.
@anonym_autor tetania. Treba brat magnezium, v tvojom pripade kazde 3h 1tabletku. Ked ti tie stavy prestanu, znizit na 2 tab denne dlhodobo.
@anonym_autor tetania. Treba brat magnezium, v tvojom pripade kazde 3h 1tabletku. Ked ti tie stavy prestanu, znizit na 2 tab denne dlhodobo.
@strawberry0797 dakujem, myslim si aj ja, vcera som zobrala, ale jednorazovo samozrejme nepomohlo. Budem dlhodobo.
@strawberry0797 dakujem, myslim si aj ja, vcera som zobrala, ale jednorazovo samozrejme nepomohlo. Budem dlhodobo.
@anonym_autor to je malo. Mne bolo odporúčané lekarkou brat 10 mesiacov vysoke dávky. Nakoniec mi stacilo asi len mesiac a potom uz len udrziavaciu davku 2 tab denne.

Pravdaže, každý tretí človek má do určitej miery nejaké psychiatrické problémy.