icon

Zeleno-žltý výtok a bolesť

10. máj 2025

Potrebujem radu, asi cez rok mám zeleno-žltý výtok, predtým ma aj dole svrbelo, momentálne nesvrbi. Boli ma krčok pri pohlavnom styku, najmä keď je to hlbsie( naozaj nepríjemná bolesť), niekedy ma tak cudne pichne v ľavom vajecniku, tiež nepríjemne. Bola som uz Xkrat u gyn, negatívne testy či na rakovinu či na chlamýdie. Doteraz partnerovi nebolo nic, no posledné dni ma cudný rybací výtok. Podotknem, že sme si navzájom verní a zároveň prví a mladí.
Ma/ mal niekto tiež takéto problémy? Ku gyn sa čím skôr objednam, len sa bojím, či to nebude náhodou Trichomoniaza. Ďakujem.

trgypadl
10. máj 2025

Gardnerella vaginalis

autor
10. máj 2025
@trgypadl

Gardnerella vaginalis

@trgypadl podľa internetu píše že ma ženský výtok zapáchať, ale mne nezapácha

vierkainka
10. máj 2025

Ale zapácha jemu

vierkainka
10. máj 2025

Ty máš rok výtok?A co na tvoj gynekolog?Nezistoval co to môže byť?Myslím priamo ten výtok.Bude potrebné,aby aj tvoj partner sa preliečil.Nech aj on ide k lekárovi.

trgypadl
10. máj 2025

Zapacha mu po sexe?aj partnera treba poslat na uro ak mate dlhodobe problemy

autor
11. máj 2025
@vierkainka

Ty máš rok výtok?A co na tvoj gynekolog?Nezistoval co to môže byť?Myslím priamo ten výtok.Bude potrebné,aby aj tvoj partner sa preliečil.Nech aj on ide k lekárovi.

@vierkainka gynekológ nevedel pochopiť prečo mám tieto problémy, iba mi predpisoval vaginálne guľôčky ktoré nepomohli

autor
11. máj 2025
@trgypadl

Zapacha mu po sexe?aj partnera treba poslat na uro ak mate dlhodobe problemy

@trgypadl až asi po troch dňoch mu to začalo po sexe úplne prvýkrát

vierkainka
11. máj 2025

A prečo si prosim ťa nevymenila takého blbeho doktora??? Ešte si aj priateka nakazila 🤦🤦🤦 Dievča,vsak rozmýšľaj trochu 🤦 Uz jed ťa bolí kŕčok atd atd....tak to rieš odborne a cim skôr.A priateľ nech sa tiež prelieči, lebo si to budete vzájomne odovzdávať.A ak sa náhodou rozidete,on môže nakaziť tu ďalšiu babu.Mlada,nemlada ale bud zodpovedná aj voči sebe,ved to máš dlhodobo už....🤦Vymen doktora čím skôr.