Život po sekcii - obmedzenia a zmeny menštruácie
Zdravím baby
Mala by som zvedavé otázky ohľadom života po sekcii 😇
Je sanca ze po 2m od sekcii môže niečo nastať zle?
Do akej doby obmedzovať brušné svaly(ako inac nazvat na pohyby brucha,.na zdvíhanie nosenie bremena atd..)
Menštruácia sa niekomu z vas zmenila po sekcii? Intenzita krvacania bolesti? Alebo väčšinou ste mali ako pred porodo.😇
Ďakujem za vase skúsenosti a názory
@zuzkaa1991 deti som zdvihala hneď, aj bežné činnosti, samozrejme, že manžel robil väčšinu veci, ale bežné, ako vysávanie, malé nákupy atď som robila. Menštruáciu som mala rovnakú, len bez bolesti 🙃
Uz som 8tyz po sekci kontrola vsetko ok dopadlo cista maternica aj som zabudla ze nejaka sekcia bola aj ked brucho mam citlive na dotyk stale pod pupkom....ja len mam stale strach ci moze sa niečo vnutri roztrhnut(otvoriť)
Akoze bezne činnosti okolo domácnosti som robila.ako ma pustillo.brusko...len ma zaujíma po viac mesiacoch obmedzenia ako.pred 600nedeli zas este nezdviham.tazke.veci ale.uz tazsi nakup(cca.4kg) uz zdvihnem prenesiem😇
@zuzkaa1991 Moje dieta malo 4kg pri narodeni. Priberal raketovou rychlostou, co mesiac to skoro 800g. 3 mesacny vazil 7,5kg a brusko bolelo. Takze nosila som ho, no do smiechu mi nebolo. 😔
@zuzkaa1991 Moje dieta malo 4kg pri narodeni. Priberal raketovou rychlostou, co mesiac to skoro 800g. 3 mesacny vazil 7,5kg a brusko bolelo. Takze nosila som ho, no do smiechu mi nebolo. 😔
@anonym_b6f538 uuf nezavidim ti....moja ma 8t akurát a vážila som ju ma zatial 5kg😇
Mala som prvu sekciu. Drobec urevany. Viac menej sama na neho. Byvali sme naprvom poschodi... takze nosit aj nakup. Aj dieta/vajicko. Ale asi 1-2tyzdne som si davala na tazsie veci pozor. Potom uz absolutne nie.
Ms celkovo od porodu lepsia. Menej bolestiva a pravidelna.
@zuzkaa1991 2 mesiace po sekcii som sa uz citila viac menej v normale, po 3 mesiacoch uz uplne vsetko po starom. U mna to chvalabohu vsetko islo ukazkovo, bez akychkolvek komplikacii.

Tazke bremena najskor po sestonedeli, a kontrole. Normalne bremena bezneho zivota v pohode. Menstruacia mi zostala podobna v intenzite, akirat uz nemam ziadne bolesti.