Žltý výtok v strede cyklu
Ahojte žienky. Mám taký menší problém, informujeme sa len, že či to z vás niektorá mala. Som cca 12 dní po poslednej ms( posledná ms bola slabá a o 2 dní kratšia ako obvykle) a včera pri močení zo mňa vyšla menšia krvná zrazenina a dnes mám žltý výtok. Nič ma nebolí a ani nesvrbi, dosť ale prsia mám citlivé a je mi na zvracanie, no tehotenstvo to nie je, lebo pred troma dňami som si robila test, ktorý bol negat. Viem,že mám zájsť za dr., Aj to mám v pláne, ale chcela by som si prečítať vaše skúsenosti. Ďakujem a krásny deň prajem
@zuzka0605 ja mávam dlhsie cykly, 30-32 dnove, nemám plodný výtok, len toto spinenie. A tá krvná zrazenina ma prekvapila. Ale samozrejme, môže byť ovulácia, ale ju väčšinou cítim .
@zuzana92521 tak by som skocila na sono nech ti urobi, z coho by mohla byt ta zrazenina.
@zuzka0605 aj mu dnes zavolám, že dobehnem. Lebo aj poslednú ms som mala že dva dni slabé krvácanie a potom už len spinenie tri dni a to bolo všetko.tak nech ma pozrie.

ovulacia podla mna..s cim chces ist k doktorovi? ak by si mala zapal, citila by si to bolestivo.