Zmena vône intímnych partií počas perimenopauzy
Keď tu zaviedli anonymné odpovede tak sa chcem opýtať takú intímnu vec. Zmenila sa vám vôňa tam dole v perimenopauze alebo menopauze? Dodržiavam hygienu ako predtým, ale mám pocit, že úplne inak voniam ako predtým. Nedokážem dlho ostať bez nepríjemného pachu ani po sprche. Je to zmenou hormónov, alebo to môže byť aj niečo iné? Mohla by som mať nejakú infekciu, ktorá sa prejavuje len zápachom a dlhodobo?
tiežo to tak mám, opakovane som bola u gynekológa, stery všetky v poriadku, trápim sa tým hlavne keď som dlho v práci a potom mám ísť autobusom cítim sa strašne nepríjemne...
Ano,presne toto si na sebe všímam, už asi 2roky, budem mať 48. Je to zmenou hormónov a tiež môžeš mať aj ľahší únik moču.
tiežo to tak mám, opakovane som bola u gynekológa, stery všetky v poriadku, trápim sa tým hlavne keď som dlho v práci a potom mám ísť autobusom cítim sa strašne nepríjemne...
@anonym_0834e4 ja napríklad mam 36 a tento pocit nastal pri začatí užívania prednisonu
@anonym_0834e4 ja to cez oblečenie našťastie necítim. Asi by som používala intímne obrúsky na tvojom mieste.
@anonym_autor mám to isté tak ti neporadím, všetky vyšetrenia mám ok
dlho som tým trpelaAsi týždeň užívam Gynimum trio a vyzerá to tak,že zaberá.

Bakterialna vaginoza? Niekedy nemusi mat ine priznaky.