icon

Zmena vône intímnych partií počas perimenopauzy

27. júl 2025

Keď tu zaviedli anonymné odpovede tak sa chcem opýtať takú intímnu vec. Zmenila sa vám vôňa tam dole v perimenopauze alebo menopauze? Dodržiavam hygienu ako predtým, ale mám pocit, že úplne inak voniam ako predtým. Nedokážem dlho ostať bez nepríjemného pachu ani po sprche. Je to zmenou hormónov, alebo to môže byť aj niečo iné? Mohla by som mať nejakú infekciu, ktorá sa prejavuje len zápachom a dlhodobo?

simsalabim
27. júl 2025

Bakterialna vaginoza? Niekedy nemusi mat ine priznaky.

anonym_0834e4
27. júl 2025

tiežo to tak mám, opakovane som bola u gynekológa, stery všetky v poriadku, trápim sa tým hlavne keď som dlho v práci a potom mám ísť autobusom cítim sa strašne nepríjemne...

himedzi
27. júl 2025

Ano,presne toto si na sebe všímam, už asi 2roky, budem mať 48. Je to zmenou hormónov a tiež môžeš mať aj ľahší únik moču.

anonym_e3c51f
Autor odpoveď zmazal
anonym_042e92
27. júl 2025
@anonym_0834e4

tiežo to tak mám, opakovane som bola u gynekológa, stery všetky v poriadku, trápim sa tým hlavne keď som dlho v práci a potom mám ísť autobusom cítim sa strašne nepríjemne...

@anonym_0834e4 ja napríklad mam 36 a tento pocit nastal pri začatí užívania prednisonu

autor
27. júl 2025
@anonym_0834e4

@anonym_0834e4 ja to cez oblečenie našťastie necítim. Asi by som používala intímne obrúsky na tvojom mieste.

anonym_805e91
27. júl 2025

@anonym_autor mám to isté tak ti neporadím, všetky vyšetrenia mám ok

anonym_0a619b
27. júl 2025

dlho som tým trpelaAsi týždeň užívam Gynimum trio a vyzerá to tak,že zaberá.