Znamienko v intímnej časti
Ahojte, v pubickej oblasti / v oblasti lonovej kosti sa mi na koži spravilo znamienko cca 1 cm , a začalo veľmi rýchlo a nepravidelne rásť, aj mi samozrejme zavadzalo pri holení, tak mi ho idú chirurgicky odstrániť. Teraz som si však uvedomila, že v ten termín, ktorý mi lekár dal, budem mať menzes. Ak mi tento termín zruší a dá nový, budem musieť čakať ďalší mesiac, a to už nechcem, tak pôjdem aj cez MS. Keď mi to chirurgicky odstránia, budem mať štichy, môžem si to normálne umývať? Nemám vôbec skúsenosť ako veľmi budem po takomto zákroku obmedzená čo sa týka sprchovania. Ďakujem.
Prve 2 dni by to sitie nemalo byt v kontakte s vodou, potom uz taka rychla sprcha nevadi. Sitie zvyknu prekryt "tekutym obvazom", to je taka modrozelena vrstva, ktora ti to trochu pred vodou ochrani. Takze pod tym sitim by som sa normalne umyvala, vyssie az po tych 2 dnoch.

@frida1990 daj si tampón, alebo predpísať Norethisteron.Ano nebudeš sa môcť umývať tak sa len pretres mokrou servítku určite to daj von je to nebezpecne