Zodac na pupenčeky
už asi dva roky mám na rukách svrbivé pupenčeky, z ktorých mi niečo vyteká, kožné doktorky už nevedia pomôcť, a teraz mi predpísali zodac, nič neprestáva a ešte sa mi to začalo objavovať aj na rukách, a mám z neho úplne hrozné stavy, s každým sa hnevám, kričím, nezaujíma ma nič. je to normálne???
Zodac je podľa mňa riadny oblbovák a síce sa dáva na alergiu ale má skôr pomáhať na nádchu a nie na pupáčiky. Nechápem prečo by ti ho na toto predpisovali. Pekne sa zober a choď na alergológiu a branie toho zodacu by som ešte zvážila aj keď ti ho predpísala doktorka lebo to je fakt skôr na nádchu ako na takéto niečo
Jednoznacne vyskusaj toho alergologa, nechapem preco ta tam uz neposlali aj z toho kozneho, vobec sa nesnazili prist na to z coho tie pupaciky su. To sa mi vobec nezda fakt. A zodac teda ani omylom nie je na vyrazku, presne ako pisala lujziana to sa predpisuje na nadchu, ci uz normalnu alebo z alergie
sa divim ze este nesedis u alergologa

Zodac nič nevyrieši je to určene vedšinou na alergiu a kedže sa trápite s tým dlhšie treba hádať ďalej niakeho lekára ktorý vam pomôže.veľa šťastia