Zrazeniny počas menštruácie
Ahojte, mam vrodenu trombofiliu, uzivam mesiac anopyrin. Posledny rok mam strasne velke ks zrazeninm pri ms a na sono mi nasli polyp, budu mi ho davat prec hysteroskopiou. Su zrazeniny zapricinene polypom ? Mali ste to niekto ?
Ja takisto.odkedy menstruujem,stale zo mna padaju velke zrazeniny. A polyp nemam.
Áno mala som zrazeniny zapríčinené polypom a pomohla hysteroskopia
@matullienka no ja som sa zlakla lebo poslednu dobu asi 8cm ks 😫
Poznám to a bola som v máji na prehliadku a žiadny polyp nemám
@matullienka tak ale normalne to asi tiez nebude, ci ?
Mne Dr odporučil piť alchemilku, ale niektoré ženy to tak jednoducho majú mi povedal
Mam to tak, ked som nemala polyp aj teraz, ked ho mam plus byva vtedt silnejsi menzes a mimo menzesove spinenie
@matullienka ja som mala tiez takto, vsetko bolo v pohode a ako som zacala pit alchemilku tak uz je to lepsie....sice nejaka zrazeninka tam je ale uz to nie je take velke 🤣🤦🏼♀️
ahoj, aj ja mavam zrazeniny, tvoria sa pri silnom krvacani. ja mam na to lieky, zabera vyborne aj caj z kapsicky pastierskej. ale kvoli tvojej diagnoze by som kazdy zasah do krvacania konzultovala s dr.
mam tiez polyp,ale krvacanie som mala silne aj bez polypu.ale myslim, ze u niekoho ten polyp moze zosilnit krvacanie, u ineho nie

O žiadnych polypoch v mojom prípade neviem a počas každej ms idú zo mňa doslova pečienky