Zvláštne krvácanie ku koncu šestonedelia
7. feb 2023
Ahojte, pokúsim sa vám to priblížiť . Ako normálne počas 6-stonedelia som sa po pôrode čistila (rodila som normálne ) krvacala som približne 4 týždne potom už fakt, že malinko až vôbec, ale týždeň pred koncom 6-stonedelia má začalo dosť bolievat brucho ako pred menštruáciu a začínala som mat taký krvavý klien potom to na 1-2 dni utíchlo a začalo bolievat zas ale už som začala aj krvácať ale nie tak ako pri menstruacii ale akoby aj zrazeniny ale nie čistí krvavé ale akoby smiešane s hnisom ale aj ta krv taká hnisava zvláštna tak som začala rozmýšľať či vo mne niečo nemohlo ostať. A ešte aj kojím …. 6-stonedelie mi bude končiť za dva dni . Máte nejaké skúsenosti s týmto ?
@babymama23 ďakujem, potešili ste má 🙂

Je to normálne maternica sa ešte stále čistí a bolesť može byť koli sťahovaniu sa maternice. To čo vyzerá ako hnis može byť odlepujúca sa sliznica vyzerá to strašidelne ale má to podla mňa skoro každá žena. Ja som to mala tiež a je to v poriadku ono tie očistky sa tušim volaju lochia alebo tak nejako a ono to ide z teba celé šestonedelie ale tým že už z teba nejde velmi krv tak tie očistky niesu zafarbené od krvi. Tak to bolo teda aspoň mne vysvetlené