icon

Zvyšuje vyvolávacia injekcia libido?

24. máj 2025

Čaute keď ste nedostali menzes a gyn pichol vyvolávaciu injekciu pôsobilo vám to na libido? Problém u mňa je dlhodobo nulové libido resp len slabé záblesky chute. Tieto injekcie som dostala 2x a vždy prišla strašná nadrzanost úplne iný druh orgazmu a takisto aj rýchlejsie orgazmy. Je to to jediné čo zabralo u mňa a to som brala aj doplnky aj kotvicnik Macu atď. Nikdy nič nepomohlo a tu zrazu wau. Vedia gyn predpísať niečo podobného zloženia možno vo forme tabliet na podporu libida? Nechcem sa pýtať priamo gyn lebo mi je to trápne s nou riešiť a keď také lieky neexistujú budem za debila 😃nejaké osobne skúsenosti?

mandinka
24. máj 2025

Nemala som nikdy túto inj. takže nemám priamu skúsenosť tohto druhu. Ja len že viem, že také lieky pre ženy existujú a teda neviem , koho by bolo vhodnejšie skrz to osloviť ako vlastnú gynekologičku

petamich
24. máj 2025

No Agolutin (predpokladam) obsahuje synteticky progesteron, zeby toto malo na teba vplyv? Ja by som sa normalne spytala, ze co davate do tej injekcie, moj muz sa pyta, ci to neviem zohnat castejsie 😂 a potom daj vediet prosim ta

vanilkovazmrzka
24. máj 2025

Nikdy som to nemala a neviem co to obsahuje, ale predpokladam ze to stoji na hormonoch. A ked si dlhodobo bez chuti na sex, tak tvoje prirodzene hormony maju nejaky problem, takze s gyn mozes kludne riesit hormony, stitnu zlazu atd. Najst pricinu a ne lahku skratku tym, ze si len das nejaku tabletku