icon

MUDr. Šimková v Žiari nad Hronom

nikola81
23. apr 2022

Vie mi niekto poradit na akej adrese v Ziari nad Hronom ordinuje doktorka Patricia Simkova - imunoalergolog. Predtym bola v Krupine. Dakujem

gitane
25. apr 2022

Dobrý deň. Adresu neviem, ale nemáte prosím na nu telefon? Stratila som …ďakujem

nikola81
autor
25. apr 2022

@gitane nech sa paci 0915 983 731

gitane
25. apr 2022

@nikola81 ďakujem pekne

74majka1991
10. máj 2022

@nikola81 dobry den prosim Vas zistili ste kde ordinuje? Ideme tam 26maja a neviem adresu 🙏

gitane
10. máj 2022
1986majka
28. jún 2022

@74majka1991 prosim Vas, je to tato adresa vyssie? Vidim ze ste boli pred par dnami tak reku ci je to tam na tej svatokrizskej,lebo ideme zajtra a pozeram ze adresa na internete nikde🙈🙈🙈😄😄😄😄

gitane
28. jún 2022

@1986majka určite je to tam, my sme boli pred mesiacom

1986majka
29. jún 2022

@gitane dakujem pekne🙂

simonka_vi
Autor odpoveď zmazal
1986majka
12. júl 2022

@simonka_vi ano🙂

basselita
26. aug 2022

Ahojte. Mozem sa spytat ci ste s pani doktorkou spokojne. Sme z PD a kedze tu nas nikto nechce zobrat tak reku skusim ziar. Dakujem za info

simonka_vi
27. aug 2022

@basselita ja som tiež z PD a zatiaľ som veľmi spokojná nakoľko v PD nikto nič neriešil

ioannakoutra
18. okt 2022

Maximálne nepríjemná sestrička. Neviem či je nemá ale komunikuje iba cez SMS a po asi 20 SMS mi pošle správu, že sa mám registrovať cez e-časenku.

basselita
2. jan 2023

@ioannakoutra ano cez e casenku za krocu pri sms sprave zaplatim 1.20€ a pri novom termine 5€

baklik
21. apr 2023

@basselita prosim vas, ako sa objednava cez sms spravu e-casenka za tych 1,20 eur? ja som nasla len na webe za tych 5 eur, vsak to je sila...uz nevedia, co za to pytat.
https://www.ecasenka.sk/ordinacia/mudrpatricias...

baklik
21. apr 2023

@ioannakoutra to uz sa tam teda neda objednat telefonicky? ja dnes vyvolavam, ale nikto nedviha a na nete ani piatkove terminy neponuka, tak zjavne pani dr. v piatky ani nepracuje...

adzy
4. jún 2023

@baklik dobrý deň už ste boli unej?ak áno kde to tam prosím Vás sídli je to blízko nemocnice?ďakujem

baklik
5. jún 2023

@adzy boli, ale dieta ani poriadne nepozrela - nepopocuvala, nepozrela do hrdla, ziadna spirometria a nasadila liecbu ako predosla dr. Sidli na Svatokrizskom namesti v takom rodinnom dome, slabo oznacene.
pripravte sa na to, ze telefon vam nezdvihne a za objednanie, sice na cas, date 5 eur, ked chcete predpisat lieky na doplnenie, dalsich 1,50 eur a ked sa co i len poradit tak dalsich 1,50 eur cez www.ecasenka.sk. Nonsens v tejto dobe este aj za toto od ludi vytahovat peniaze...

adzy
6. jún 2023

@baklik ďakujem áno už sme objednali na čas to je sila platiť si zato no čo narobíme unas v okolí nikde už žiadny alergo nieje ,ona kedysi sídlila v Handlovej už tam sme k nej chodievali ,vždy som si ja žiadala o testy alebo odber spirometria sama od seba áno to neurobí ...

iva2609
4. aug 2023

Dobrý deň môžem sa opýtať na ORL mi dali kontakt na MUDr. Šimkovu môžem sa k nej objednať ked som novy pacient a este sme u nej neboli cez www.ecasenka.sk alebo musím najskôr telefonicky ci nas vobec zoberie?

baklik
4. aug 2023

@iva2609 nedvihaju telefony, ale skuste

baklik
22. dec 2023

Dnes opat neprijemna skusenost s ambulanciou alergologie MUDr. Simkovej - boli sme na dnes objednani, v ambulancii nikto, pricom nam nedali ani vediet ohladom zruseneho terminu, hlavne, ze si ho musite rezervovat za 4,90 EUR, vziat si volno z prace a dieta skor zo skoly. Telefony samozrejme nedvihaju.
Taktiez na e-casenke ma uvedene, ze vraj dnes ordinuje.
Naozaj "skvely" pristup a "ucta" voci pacientovi.
Teraz zas ziadat o novy termin cez e-casenku za dalsich 4,90 EUR alebo si zobrat volno z prace a chodit tam osobne kvoli objednaniu??
Nehovoriac o tom, ze ked potrebujete lieky alebo radu, aj to musite platit cez e-casenku.

lenkamikul
10. jan 2024

To je sila. Potrebujem tam ísť ja aj syn tak teraz mám dať 10€ za objednanie, plus benzín.. keby aspoň mail mala dostupný lebo sa stavim, že tam prídem a povie že mame prísť s krvným obrazom alebo niečo podobne

modastore
23. mar 2025

Je to naozaj hrozne,predtým bola tiež v ZC ,teraz si nechá zaplatiť úplne za všetko,asi keď aj doma ostane....hrozna doba, že s týmto systémom niečo nerobia,lenže čo spravíme keď tam treba....ľutujem tie ďalšie detičky čo budú musieť takto k nej chodiť a rodičov nehovoriac

lenkamikul
23. mar 2025

@lenkamikul dajte si rovno spravit krvný obraz aj vyter lebo to vam povie na 100%
My sme boli o tom informovaný dopredu

luciaivankova
19. jún 2025

Prosim vas pani doktorka sidli na adrese ako uvadzala lani na obrazku ci je dakde inde neviete ?

baklik
20. jún 2025
@luciaivankova

Prosim vas pani doktorka sidli na adrese ako uvadzala lani na obrazku ci je dakde inde neviete ?

gulinka321
8. sep 2025
@baklik

@baklik dobrý deň prosím vás aktuálne je na akej adrese pani doktorka?

baklik
12. sep 2025
@gulinka321

@baklik dobrý deň prosím vás aktuálne je na akej adrese pani doktorka?

@gulinka321 v UCKU