Otvorenie niečoho nového v Žiari
Ahojte, rozmýšlam nad otvorením nejakej prevádzky Zh. Je tu toho dosť a práve preto sa obraciam na Vás s otázkou čo v Zh nieje alebo je ale prevádzka je slabá a uvítali by ste tu v Zh? Vôbec som neni zameraná na jednu oblasť… Ďakujem a prajem pekný slnečny dník🫠
Chýba tam normálne nákupné centrum, alebo obchody, lebo okrem Číňanov, Pepco, Tedi, KiK, tam absolútne nič nieje.
@ria2001 pýtaš sa mimo dievča. Ja to myslím v dobrom ako človek, ktorý podniká a má niečo za sebou. Máš 24 rokov a napíšeš, že nie si zameraná na jednu oblasť. Najprv sa musíš dostať do reality. A tá je taká, že nikto nemôže robiť všetko. Ak chceš v niečom podnikať a uspieť, nemôžeš robiť hocičo. Musíš sa odraziť od toho, čo vieš, v čom si dobrá a aké sú tvoje finančné možnosti. Mám 3 tipy, čo nie je v ZH a mohlo by tam a uspelo by tam. Na 2 potrebuješ cca 30-50 000, na posledný vyše 100 000. A na každé zároveň potrebuješ dobré zručnosti na danú aktivitu. Ani jedno sa nedá robiť s nastavením "nie som zameraná na jednu oblasť". Ak by si si najala niekoho aby ti urobil biznis, tvoje zručnosti a financie by riešil ako prvé. Takže ak povieš, v čom si dobrá a môžeš byť lepšia ako konkurencia a že máš vstupný kapitál, dám ti veľmi rada konkrétny tip.
@ria2001 Ja osobne by som uvitala napr.viac kruzkov pre deti,ucenie anglictiny.a cez prazdniny denne tabory
@ria2001 tu sa ani nepýtaj lebo tu sú len zatrpknuté mamičky bez 🍆. Si mladá a chceš podnikať to je super ale pýtaj sa na profesionálnejších platformách
@lenka567899 áno už mi to došlo.. ďakujem 🥰

A v čom si dobrá, v čom vieš byť lepšia ako konkurencia? A koľko finančných prostriedkov na to máš? Bez ohľadu na to, či sa ti vrátia alebo nie. To sú asi 2 základné otázky ak chceš ísť podnikať. Potom sa dá situácia rozoberať ďalej.