icon

Otvorenie niečoho nového v Žiari

ria2001
1. jún 2023

Ahojte, rozmýšlam nad otvorením nejakej prevádzky Zh. Je tu toho dosť a práve preto sa obraciam na Vás s otázkou čo v Zh nieje alebo je ale prevádzka je slabá a uvítali by ste tu v Zh? Vôbec som neni zameraná na jednu oblasť… Ďakujem a prajem pekný slnečny dník🫠

melanta
1. jún 2023

A v čom si dobrá, v čom vieš byť lepšia ako konkurencia? A koľko finančných prostriedkov na to máš? Bez ohľadu na to, či sa ti vrátia alebo nie. To sú asi 2 základné otázky ak chceš ísť podnikať. Potom sa dá situácia rozoberať ďalej.

nikha2809
1. jún 2023

Chýba tam normálne nákupné centrum, alebo obchody, lebo okrem Číňanov, Pepco, Tedi, KiK, tam absolútne nič nieje.

ria2001
autor
1. jún 2023

@melanta Ďakujem za zhrnutie😉 Pýtala som sa úplne na niečo iné

ria2001
autor
1. jún 2023

@nikha2809 Rozumiem, no nakoľko sa má v budúcom roku otvárať nákupné centrum, neviem či je to dobry nápad. Prezistím čo tam všetko vlastne bude a určite pouvažujem.

melanta
1. jún 2023

@ria2001 pýtaš sa mimo dievča. Ja to myslím v dobrom ako človek, ktorý podniká a má niečo za sebou. Máš 24 rokov a napíšeš, že nie si zameraná na jednu oblasť. Najprv sa musíš dostať do reality. A tá je taká, že nikto nemôže robiť všetko. Ak chceš v niečom podnikať a uspieť, nemôžeš robiť hocičo. Musíš sa odraziť od toho, čo vieš, v čom si dobrá a aké sú tvoje finančné možnosti. Mám 3 tipy, čo nie je v ZH a mohlo by tam a uspelo by tam. Na 2 potrebuješ cca 30-50 000, na posledný vyše 100 000. A na každé zároveň potrebuješ dobré zručnosti na danú aktivitu. Ani jedno sa nedá robiť s nastavením "nie som zameraná na jednu oblasť". Ak by si si najala niekoho aby ti urobil biznis, tvoje zručnosti a financie by riešil ako prvé. Takže ak povieš, v čom si dobrá a môžeš byť lepšia ako konkurencia a že máš vstupný kapitál, dám ti veľmi rada konkrétny tip.

miskajankova
4. jún 2023

@ria2001 Ja osobne by som uvitala napr.viac kruzkov pre deti,ucenie anglictiny.a cez prazdniny denne tabory

lenka567899
4. jún 2023

@ria2001 tu sa ani nepýtaj lebo tu sú len zatrpknuté mamičky bez 🍆. Si mladá a chceš podnikať to je super ale pýtaj sa na profesionálnejších platformách

ria2001
autor
9. jún 2023

@lenka567899 áno už mi to došlo.. ďakujem 🥰