Psychológ v Žiari nad Hronom pre 3-ročného chlapčeka?
Ahojte maminy, viete mi prosím poradiť v ZH psychológa , ktorý by vyšetril 3 ročného chlapčeka? Potrebujem to do škôlky, nakoľko syn je úzkostlivý a potrebujú papier o jeho psychickom stave. Niekto, s kým ste boli spokojné , je jedno či muž alebo žena. Ďakujem krásne.
@klip0 nie, povedali že je na nás ktorého si vyberieme. Už som pozerala nejakých tak skúsim len reku či nemá nejaká mamina dobrú skúsenosť
@zuzkaa1991 od septembra 2023, normálne chodiť na wc, spí, obeduje, nie je s ním nijaký problém len je tichý, hanblivý, nemá taký kontakt s deťmi
Preto sa pytam moja bude v marci mat 6r a je doteraz taka noo tento mesiac uz hovori ze si nasla kamarátky ale doteraz nic
@zuzkaa1991 aj malý sa už troška viac zapája medzi deti, ale veľmi máličko väčšinou ich len pozoruje alebo sa hrá sám. A pani učiteľky trvajú na posúdení psychológa a treba doniesť aj posudok.
Tha divne to kedze je to.pre neho nove🙈uz nemaju co vymyslat alebo velmi premotivovane podla mna....nas nikde neposielali a to chodila od.2.5r do.skolky ale viac bola doma ako tam kedze covid bol a veelmi casto chora...brali ju tak ze je taka povaha aj ja sombrigadovala v jaslach a boli aj take deti mensie ktore sahrali same nezapajali sa...bezna reakcia kazde dieta ma svoju povahu svoje tempo
Preto som sa pytala na dieta ako reaguje
V ZH je detská psychologička Brašenova.
Ešte možno vyskúšať v Bielom dome DiCKo
Pracujú tam teda hlavne s predskolakmi a už školakmi ale možno by tam najlepšie poradili aj keď si myslím ,že to je normálne, nie všetky deti sú také veľmi spoločenské.
Pani Jánošíková alebo Lazikova v Trnave. Spoľahlivo a presne vedia diagnostikovať aj malé deti, nie každý to vie.

A v škôlke neodporučili ? U nás dávame kontakty aj priamo na psychologicky ktoré sa zaoberajú týmto. Samozrejme rodič môže využiť kohokoľvek